Kaliopi - koncert 4.11.2023. | MTS dvorana | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Live

Kaliopi


Tradicija je njeno drugo ime,  a njenim koncertima se beskrajno radujemo.


Na prvi spomen Kaliopi, odmah nam na um pada njen bogat Kofer ljubavi. I nije tajna da ova pevačica i tekstopisac makedonskog porekla obožava srpsku prestonicu. Decenijama unazad uživa status pop dive i to ne samo zbog njenog magičnog glasa, već zbog činjenice da je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom, bez ikakvih skandala i prekida.

Kaliopi Bukle je sve samo ne obična i regularna. Muzički laici verovatno su upoznati samo sa njenom solo pevačkom karijerom. Međutim, ona se i dan-danas bavi komponovanjem muzike za Makedonsko narodno pozorište, balet i film. Što je starija, to je šarmantnija, a zbog te činjenice, ima sve više elana za učešćem na lokalnim, kao i na velikim, eminentnim muzičkim festivalima.

Štaviše, sigurno se sećate njenog fantastičnog nastupa na Evrosongu. Prvog, 2012. godine kada je publiku osvojila numerom Crno i belo, kao i drugog, 2016. godine pesmom Dona. Oba nastupa su potvrdila njen tron pop dive.

“Bato, htjela sam leteti, bato, krila mi uzeli. Bato, mogla sam voleti, bato, nisu me pustili.“

Pesma ‘Rođeni’ po kojoj je poslednjih godina najprepoznatljivija, govori o teškom bolu, patnji i čežnji, jer ju je Kaliopi pisala u tužnim životnim okolnostima i to samo sa 19 godina. Veliki pozitivni preokret u njenoj karijeri desio se u momentu kada je ostvarila uspešnu saradnju sa Edinom Karamazovim na njegovom albumu u sklopu kojeg su svoj doprinos pružile velike svetske muzičke zvezde, poput Stinga, Rene Fleming i ostalih.

Koncert, tog 4. februara u 20 časova u svečanoj Sali MTS dvorane, krasiće neki od najvećih hitova kao što su: ‘Kofer ljubavi’, ‘Melem’, ‘Vučica’, ‘Bato’, ‘Crno i belo’, ‘Presuda’, ‘Želim ti reči’, ‘Presuda’ i drugi.

Cene ulaznica za koncert se kreću u nekoliko različitih kategorija u zavisnosti od toga gde želite da sedite (2100, 2800, 3500 i 4000 dinara). Detaljnije informacije možete saznati klikom na baner ispod teksta.

Povedite omiljene osobe i uživajte u magičnoj, februarskoj noći. Verujemo da će vas pozitivni utisci pratiti i nakon završetka koncerta, jer – jedna je Kaliopi.

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap