Pad anđela | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Angel Has Fallen

Pad anđela

Režija: Rik Roman Vo


Pred nama je nova uzbudljiva priča u kojoj će heroj preko noći postati begunac.


Film ‘Pad anđela’ je akcioni triler koji kompletira takozvanu ‘Fallen’ trilogiju. Pre ostvarenja koje krajem avgusta stiže u naše bioskope, bili smo u prilici da gledamo ‘Pad Olimpa’ (Olympus Has Fallen) iz 2013. godine i ‘Pad Londona’ (London Has Fallen) koji je premijerno prikazan 2016. godine. Kao i u prethodnim delovima, zvezde filma su popularni Džerard Batler i slavni Morgan Friman.

U filmu ‘Pad anđela’ Alan Trambul (Friman), zamenik predsednika iz prethodnog dela, postaće predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Za šefa svog obezbeđenja postaviće pouzdanog saradnika iz prošlosti, tajnog agenta Majka Baninga (Batler). Situacija će se značajno zakomplikovati kada na spektakularni način bude izvršen atentat na predsednika. Iako Bening herojski spašava život prvog čoveka Bele kuće, biva optužen za organizovanje atentata. Pred iskusnim agentom je neverovatno težak zadatak da u bekstvu istovremeno dokaže svoju nevinost i spasi predsednika od novog napada.

Pored pomenutog dvojca, uloge tumače i Nik Nolti (Nick Nolte), Deni Hjuston (Danny Houston), Džejda Pinket Smit (Jada Pinkett Smith), Pajper Perabo (Piper Perabo) i drugi. Kao i u drugom delu serijala, Džerard Batler se našao i u ulozi producenta. Repertoar bioskopa u Srbiji će biti pojačan filmom Pad anđela od 29. avgusta.

Ako ste slabi na holivudska ostvarenja sa mnogo akcije, oružja i eksplozija posetite omiljeni bioskop i javite nam vaše utiske.

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap