Artur H | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Amour chien fou

Artur H


Francuski šansonjer, neobičnog glasa i zvuka dolazi u našu prestonicu.


Poznati francuski muzičar će 10. maja ugostiti svoju publiku u Kombank Dvorani. Artur H će tom prilikom promovisati svoja poslednja studijska izdanja, tj. dvostruki album pod nazivom ‘Neobuzdana ljubav’.

Artur Iželen (Arthur Higelin) je šansonjer, kantautor i pijanista koji je muzički talenat nasledio od oca, takođe pevača Žaka Iželena. Rođen je u Parizu, 1966. godine, a prvi album je objavio 1990. godine i odmah ostvario zapažen uspeh. Tim albumom, kojeg je prosto nazvao ‘Arthur H’, započeo je kolekciju koja sada sadrži 20 studijskih, živih i kompilacijskih izdanja. U svojim izvedbama elegantno spaja poeziju sa elementima rok i pop muzike i time stvara fascinantan zvuk koji prenosi fantastičnu energiju na sve slušaoce. Zbog toga se na njegovim nastupima, mesto održavanja koncerta neretko pretvori u dvoranu za ples. Novi album opisuje njegovu romansu sa partnerkom Leonorom Mersijer, sa kojom se u potrazi za novim izazovima, uputio na jedno veliko istraživačko putovanje. Inspiracija za nove pesme je došla iz svih krajeva sveta, zahvaljujući destinacijama kao što su Meksiko, Tokio, Bali i naravno Pariz.

Poznat je po intimnoj i toploj atmosferi koju stvori svojim nastupom, čime načini da se publika oseti kao da se nalazi u kući prijateljakom. Zbog jedinstvene veze koju stvara sa publikom porede ga sa veličinama kao što su Nik Kejv i Serž Gejnsbur.

Artur H je jedan od najzanimljivijih i najfascinantnijih predstavnika francuske muzike i inspiracija je novim generacijama. Ovog proleća će gostovati u Beogradu i prenositi svoju neverovatnu energiju na beogradsku publiku. Koncert koji se ne propušta, koncert koji će vas naterati da igrate, ali i da plačete kada vas dodirne neka od Arturovih balada. Dođite i uživajte u koncertu velike fracuske zvezde zvezde u Kombank dvorani, 10. maja sa početkom u 20 časova.

 

Dodatne informacije o događaju i ulaznicama za koncert potražite klikom na baner ispod.

 

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap