EXIT 2022 | 7 - 10. jul | Festival | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Togheter. Always! EXIT 2k22

EXIT 2022


Najpopularniji evropski festival konačno na meniju.


Odbrojavanje do dolaska nečega ili nekoga ima svoje čari. EXIT festival je posebna poslastica ili bolje rečeno – omiljeno letnje muzičko dešavanje koje je svima na ovaj ili onaj način poznato. A ta tradicija traje više od 20 godina. Ove godine od 7. do 10. jula, organizatori su pripremili fantastičan program.

Osim što se 21. juna zvanično obeležava početak nama omiljenog godišnjeg doba, EXIT 2022 je na ovaj dan simbolično zaokružio svoj muzički program koji čine brojni savremeni muzički pravci, uključujući underground elektronsku muziku, klasični rock zvuk, heavy metal, punk rifove, hip hop, drum’n’bass, reggae, latino i etno muziku.

I to nije sve. Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu je postala omiljeno mesto za okupljanje najvećih ljubitelja modernog zvuka, ali to podrazumeva i neke nove susrete i neprocenjiva iskustva. Na preko 40 bina i zona na festivalu EXIT 2022 će se čuti i videti samo najkvalitetniji sadržaj.

Kao poseban poklon za sve posetioce drugog festivalskog dana, u petak 8. jula pojaviće se australijska zvezda Nik Kejv (Nick Cave) i njegov bend The Bad Seeds koji će u svom prepoznatljivom stilu izvesti najveće hitove.

Pored njega, atmosferu će ostalim danima zagrejati i velika imena u svetu muzike: Calvin Harris, Iggy Azalea, James Arthur, Boris Brejcha, Maceo Plex, Masked Wolf, ZHU, Honey Dijon, Disciples, Ofenbach. Od domaćih izvođača pojaviće se Konstrakta, Senidah, Marčelo, Prti Bee Gee, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, Artan Lili i mnoga, podjednako zanimljiva imena.

Savetujemo vam da već danas nabavite jednodnevne regularne, fan-pit i VIP ulaznice ili komplet ulaznica za predstojeće večeri. Takođe, možete svojim prijateljima preporučiti i takozvani turistički paket koji i pored ulaznica podrazumeva i smeštaj u Novom Sadu. Kupovinu u nekoliko klikova možete izvršiti preko njihovog zvaničnog sajta festivala ili klikom na baner ispod teksta.

Da li ste već obezbedili karte za svoje omiljene izvođače? Šta vam je na meniju u toku predstojeće muzičke avanture EXIT 2022? Mi se radujemo svakome od njih, a na vama je da nam prenesete utiske!

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap