Predstava: Yankee Rose | Beogradsko dramsko pozorište
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Slobodan Obradović

Yankee Rose

Režija: Miloš Lolić


Porodični odnosi prikazani na malo neobičniji način vas čekaju u ovoj predstavi.


Predstavom Yankee Rose, komadom neobičnog naziva, ali sa još neobičnijom porukom, prikazaće se momenti koji su nam gotovo svakodnevica, a o kojima u većini slučajeva ne stižemo da razmislimo. 

I upravo će se na maloj sceni „Predrag Pepi Laković“ u sklopu Beogradskog dramskog pozorišta odigrati jedan sasvim unikatan mjuzikl koji možda na prvi pogled podseća na sve ostale mjuzikle, ali zapravo krije drugačije i dublje značenje. Naime, u centru zbivanja je priča o majci i sinu. I mislićete da je kao i svaka druga, ali nije.

Zato što će se u ovom slučaju spojiti magija reditelja Miloša Lolića sa Danicom Maksimović u glavnoj ulozi. Predstava ‘Yankee Rose’ je njoj prva saradnja sa svojim sinom. Pored nje, na sceni će se naći i Iva Ilinčić, Ivana Nikolić, Milan Čučulović, Luka Grbić, Ivan Zablaćanski i Amar Ćorović. Dramski tekst potpisuje Slobodan Obradović, a uz njih se u autorskoj nalazi i kompozitor Nevena Glušica.

Jedinstvena cena ulaznica bez obzira za koji deo sale se odlučili po pitanju sedenja iznosi 2000 dinara. Već sada je određen broj mesta zauzet, a na vama je da kroz nekoliko klikova putem zvaničnog sajta BDP-a kupite svoju i odaberete željeni kutak. Isto tako, na raspolaganju vam je i blagajna u Mileševskoj 64a koja je gotovo preko celog radnog dana, kao i vikendima otvorena za posetioce.

Yankee Rose nije samo naslovna numera američkog izvođača Dejvida Lija Rota. Ovo je zapravo zaveštanje nekim budućim generacijama o odnosima koji su bili lepi ili manje lepi, ali svakako sa poukom koja se ne sme zaboraviti.

Koji su vaši utisci nakon gledanja ove predstave?

 
Yankee Rose (bdp.rs)
Yankee Rose (bdp.rs)
Yankee Rose (bdp.rs)
Yankee Rose (bdp.rs)
Yankee Rose (bdp.rs)
Yankee Rose (bdp.rs)

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap