Stefan Milenković i Dr Nele Karajlić | Rock El Clasico | Tašmajdan
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Rock El Clasico

Stefan Milenković i Dr Nele Karajlić


Događaj svetskog formata na svetski dan muzike!


Beogradska letnja sezona koncerata počeće na veličanstven način. Za dan kada cela planeta obeležava dan muzike zakazan je Rock El Clasico na Tašmajdanu. U pitanju je spoj dva izuzetna umetnika iz različitih žanrova, Stefan Milenković i Dr Nele Karajlić predstaviće 21. juna zanimljiv muzički eksperiment.

Sadržaj ove umetničke bajke predstavlja svоjevrsno spajanje muzičkih pravaca na različitim nivоima i rušenje barijera između klasične i rоk muzike. Vodeći duo najavljuje da to neće biti samo muzički koncert, već i vizuelno-scenski spektakl koji, kako se nadaju, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za nagoveštaj kako će to izgledati, u video sekciji možete pogledati spot nove verzije čuvene pesme ‘Gile šampion’.

„Neletova karijera i pristup ne samo muzici već i kreativnom procesu generalno: način razmišljanja o sceni, energiji i dramaturgiji me je uvek inspirisao. U našim dosadašnjim kreativnim ukrštanjima smo već razvili mnoge ideje koje me oduševljavaju potencijalom. Siguran sam da će publika otići sa našeg koncerta sa jakim utiskom da su prisustvovali nečemu što je jedinstveno i nezaboravno“, u najavi je rekao Stefan Milenković.

„Uživam u eksperimentima. Spojevima nespojivog. Cjeli moj život bio je eksperiment. I Zabranjeno pušenje, i Top lista nadrealista, i No smoking orchestra. Zašto ne sa Stefanom? Znam ga iz onoga vremena kada je violina bila veća od njega. I tad je bio majstor! Osjećam da smo na početku velike avanture“, poručio je Dr Nele Karajlić.

Nele je pre tri godine već održao uspešan koncert na beogradskom Tašmajdanu, ne sumnjamo da će se pojačan vrhunskim umetnikom kakav je Stefan Milenković pokazati u još boljem svetlu. Koncert ‘Rock El Clasico’ se organizuje od strane udruženja Cultоur Еxplоrer i Fusion Event, u saradnji sa nacionalnom platformom Srbija stvara i uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti posredstvom Tickets servisa (kliknite na baner ispod teksta), a njihove cene iznose 1800, 2200 i 2700 dinara. Ne propustite priliku da prisustvejete ovom jedinstvenom događaju, 21. juna od 21 čas.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap