Spajdermen: Put bez povratka | Spider-Man: No Way Home (2021)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Spider-Man: No Way Home

Spajdermen: Put bez povratka

Režija: Džon Vots


Čovek-pauk u novom izdanju.


Superheroji su uvek u modi. Uvereni smo u to da imate svog superheroja, makar on postojao u knjizi, stripu ili na filmu. Legendarna Marvelova franšiza je poznata svima, u manjoj ili većoj meri. Spajdermen: Put bez povratka, predstavlja nastavak filmova Povratak kući i Daleko od kuće.

Tačno četiri godine nakon što je obukao crveno-plavi kostim, Tom Holand će se pojaviti na velikom platnu u ulozi omiljenog čoveka-pauka. Prvi trejler objavljen početkom septembra ove godine oborio je globalni rekord i postao trejler sa najviše pregleda i reakcija u prvih 24 sata od objavljivanja. Činjenica da je prethodni deo postao najuspešniji Spajdermen film ikada ide u prilog dugo najavljivanom trećem delu avantura Pitera Parkera. 

Čini se da će film ‘Spajdermen: Put bez povratka’ biti fantastičan zbog pojavljivanja velikog broja talentovanih aktera, kao i junaka iz Marvelove porodice, uključujući i sjajnog Stivena Strejndža. Doktor Strejndž će biti velika podrška Piteru kada javnost sazna za njegov pravi identitet. Nakon bačene čarolije, Spajdermen zapada u veće izazove nego što je očekivao.

Kao i do sada, film obiluje scenama prepunim akcije, kao i dijaloga koji su istovremeno komični i poučni – u Spajdermenovom maniru. Uzimajući u obzir da se prvi ikada film o ovom superheroju u bioskopima pojavio davne 2002. godine, njegova popularnost sigurno neće jenjavati, štaviše, apetiti gledalaca će porasti.

Pored Toma Holanda, uloge tumače i Benedikt Kamberbač, Džejmi Foks, Marisa Tomej, Vilem Dafo, Džon Favro i mnoga druga, poznata imena iz sveta glume. 

Svetska premijera filma ‘Spajdermen: Put bez povratka’ je najavljena je za 16. decembar, kada će ujedno stići i u domaće bioskope. Stoga, ne libite se da na vreme rezervišete karte za ovog neobičnog junaka, a do tada se možete podsetiti prethodnih delova.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap