Spajdermen: Daleko od kuće | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Spider-Man: Far from Home

Spajdermen: Daleko od kuće

Režija: Džon Vots | Scenario: Kris Makena, Erik Samers


Da li i superheroji imaju godišnji odmor? Jednog od najomiljenijih superheroja opet možemo gledati na velikom filmskom platnu.


Još jedan u nizu superherojskih filmova je ovog leta našao mesto na bisokopskom repertoaru. Film ‘Spajdemen: Daleko od kuće’ je 23. ostavarenje koje pripada takozvanom ‘Marvel filmskom univerzumu’. Takođe, to je nastavak filma Spajdermen: Povratak kući (Spider-Man: Homecoming) iz 2017. godine. Radnja filma se odvija nakon poslednjih događaja koja su zadesile Osvetnike (Avengers), iz tog razloga se ne preporučuje gledanje ovog filma pre nego što pogledate Kraj igre (Endgame).

Mladi Piter Parker je odlučio da leto provede sa prijateljima na odmoru u Evropi, ipak neočekivana poseta famoznog Nika Fjurija uvešće ga u avanturu kakvu nije planirao. Odmor će biti prekinut zbog borbe protiv Elementalsa, u kojoj će imati pomoć još jednog superheroja, Misteria.

Kao i u prethodnom filmu, lik Pitera Parkera, tj . Spajdermena tumačiče Tom Holand. Jaku podršku pružiće mu Samjuel L Džekson (Samuel L. Jackson), Džekl Džilenhol (Jake Gyllenhaal), Džon Favro (John Favreu) i mnogi drugi.

Flm Spajdermen: Daleko od kuće možete pogledati u domaćim bioskopima od 4. jula. Ako vas je možda zasitio preveliki broj superherojskih filmova u poslednje vreme, u ovom filmu možete pokušati da se oslonite na zanimljivu akciju i neretke elemente komedije.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap