Osvetnici - Kraj igre | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Avengers: Endgame

Osvetnici – Kraj igre

Režija: Entoni i Džo Ruso | Scenario: Stiven Makfili, Kristofer Markus


Četvrti film iz serijala ‘Osvetnici’ je stigao u domaće bioskope. Da li je u nastavku pod nazivom ‘Kraj igre’ zaista kraj?


Film ‘Kraj igre’ (Endgame) predstavlja nastavak naučnofantastične priče o timu superheroja iz porodice Marvel stripova. To je 22. film iz Marvelovog filmskog univerzuma, u kojem ćemo videti četvrti deo priče o timu sa nazivom ‘Osvetnici’ (Avengers). Prethodni filmovi: ‘Osvetnici’ iz 2012. godine, zatim ‘Osvetnici – Era Altrona’ (Avengers: Age of Ultron) iz 2015, i prošlogodišnji ‘Osvetnici – Rat beskraja’ (Avengers: Infinity war) su ostvarili neverovatni uspeh i našli se među 10 filmova sa najvećom zaradom u istoriji sedme utmetnosti.

Ovoga puta, ‘Osvetnici’ su stavljeni u tešku poziciju i šanse za pobede im nisu velike. Njihov najveći neprijatelj Tanos je postao najmoćnije biće u univerzumu, time je ostvario svoju zamisao i zbrisao polovinu svake rase u unevrzumu. Među njima nalazili su se i neki naši heroji koji su pokušali da ga spreče u tome, ali nažalost nisu uspeli. Sreća u nesreći je što nisu svi nestali, i preživeli će pokušati da ponovo stanu na noge i skupe snagu za suprostavljanje moćnom Tanosu.

Režiju potpisuju, kao i za prethodni nastavak, braća Ruso. Kako smo navikli u prošlim delovima serijala pojavljuje se veliki broj filmskih zvezda kao što su Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Džoš Brolin (Josh Brolin), Bredli Kuper (Bradley Cooper), Mark Rafalo (Mark Ruffalo) i mnogi drugi.

Da li će superheroji morati da prizovu u pomoć još Marvelovih heroja? Ko će se sve odazvati i da li će to biti dovoljno za srećan kraj? Da li je uopšte kraj? Sve to ćete saznati u novom izdanju Osvetnika koje je za samo nekoliko dana prikazivanja donelo zaradu koja se piše sa devet cifara! Možda ćete vašim odlaskom u bioskop i odabirom filma ‘Osvetnici – Kraj igre’ doprineti obaranju rekorda u zaradi, jer deluje da je predodređen za njih.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap