Sluga | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Holop

Sluga

Režija: Klim Šipenko


Nekoliko dana pre Nove godine dočekaćemo novu komediju u našim bioskopima.


Film Sluga je novo ostvarenje koje nam stiže iz, u bioskopskim repertoarima ne toliko zastupljene, Rusije. Ove godine je po tom pitanju, ipak ostvaren napredak. Zahvaljući filmu Balkanska Međa koji je snimljen u zajedničkoj produkciji, kao i velikoj popularnosti glavnog glumca u obe zemlje. Miloš Biković koji je zvezda i ovog filma već nekoliko godina uspešno igra u raznim ruskim ostvarenjima, te je doprineo njihovoj popularnosti i u našoj zemlji.

Komedija ‘Sluga’ govori o večitoj temi, tj. problemu – bahatim i razmaženim naslednicima bogatih roditelja. Nakon niza neverovatnih incidenata i šteta koje je Grigorij (Miloš Biković) počinio njegov otac shvata da je poslednji čas da nešto preduzme. Svoje ogromno bogatsvo će ovog puta iskoristiti na nešto što će njegovom sinu biti znatno korisnije od svog pređašnjeg luksuza. Uz pomoć prijatelja koji je psiholog osmislio je plan koji bi trebalo da povrati naslednika normalnom životu.

Zajedno će režirati saobraćajnu nesreću posle koje će se Griša naći u isceniranom selu. To selo će biti obično, ali za 1860. godinu! Veliki broj glumaca, tj. meštana tog sela ubeđivaće mladog i zbunjenog bogataša da se vratio vek i po u prošlost. Kako je moguće živeti bez pametnih telefona? Bez skupocenih automobila? Kako preživeti sopstvenim radom? Sve to i još mnogo bitnih stvari će Griša naučiti na teži način.

U filmu ‘Sluga’ pored pomenutog Miloša Bikovića između ostalih igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič. Na bioskopski repertoar u Srbiji stiže 27. decembra i lepa je prilika da vidimo da li su komedije koje se prave na istoku bolje od onih na koje smo navikli. Posetite omiljeni bioskop kako biste pogledali zanimljiv put od zlata do blata i da li je takva avantura urodila plodom. Podelite sa nama da li ste se dobro zabavili.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap