Film: Sluga 2 (2024) | Miloš Biković | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Kholop 2

Sluga 2

Režija: Klim Šipenko


Drugi deo najgledanije ruske komedije od nove godine u domaćim bioskopima.


Evropska kinematografija sa pravom nosi titulu najuvaženije u svetu filma. Od nas zavisi koja tematika i region nas interesuju, pa da našu pažnju usmerimo ka ostvarenjima koja su i te kako vredna toga. Film Sluga sa pravom je postala najgledanija komedija u istoriji ruskog filma, ali dugoočekivani nastavak je taj zbog koje se već uveliko pune bioskopske dvorane. Da li ste spremni?

Kada je 2019. godine objavljena komedija iza čije rediteljske palice stoji Klim Šipenko, dok su glavne uloge dodeljene našem Milošu Bikoviću i Aleksandri Bortič, niko nije ni sanjao da će za samo jednu noć ovaj film pogledati više od 750.000 ljudi, a da će na blagajnama samo za tu noć zaraditi oko tri miliona evra. I upravo je zbog svih navedenih činjenica ‘Sluga’ postao najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije. Publici je definitivno falilo mnogo smeha, umerena doza sarkazma, neobična priča i sinergija glumaca kako bi se ovaj dvočasovni komad smatrao uspešnim.

Naime, mladog Grigorija će i u drugom delu glumiti Miloš Biković, koji je za razliku od pre 4 godine, sada postao zreliji i staloženiji kada su u pitanju ozbiljne odluke, pa tako i da obuzda karakter razmažene Katje, koja će se kao i Griša naći u “nameštenoj“ epohi sa “nameštenim“ društvenim statusom, bez ikakve ideje o tome šta ju je zadesilo. Pritom, publika će biti u mogućnosti da uživa u kadrovima prelepog Sankt Peterburga i tako, barem putem ekrana osetiti čari ruske zime.

Pored Miloša i Aglaje Tarasove, ispred ekrana će se pojaviti i Ivan Ohlobistin, kao i veliki broj statista koji su ovom filmu dali onu vrcavu energiju prepoznatljivu iz prvog dela.

Prikazivanje filma ‘Sluga 2’ u srpskim bioskopima počinje 4. januara, a organizatori već uveliko prikazuju najinteresantnije delove, kao i utiske ruske publike nakon projekcije.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap