Online filmovi | Moj OFF - Online bioskop | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
mojoff.net

Online filmovi | Moj OFF


Online filmovi obradovaće sve ljubitelje sedme umetnosti.


U periodu vanrednog stanja, kako bismo sačuvali što više života neophodno je da ostanemo kod kuće. Predstave, koncerti, festivali, čak i bioskopske projekcije su otkazani. U danima kada ne napuštamo domove tražićemo načine da što kvalitetnije provedemo vreme. U tome će nam značajno pomoći Moj OFF platforma za gledanje filmova.

Kombank dvorana, MegaCom Film, Cine Grand i bioskop Vilin Grad zajedničkim snagama su prvobitno organizovali online filmski festival. U sklopu festivala bilo je omogućeno da iz svog doma besplatno pogledate mnoge vrhunske filmove. Ukupno 65 naslova koji su obeležili festivalsku scenu, ali i neke svetske premijere bile su deo ovog projekta.

Velika gledanost i pozitivna reakcija filmskih sladokusaca produžila je život ovoj sjajnoj ideji. Od 11. aprila platforma Moj OFF omogućila je Premium video na zahtev (PVOD). Prvi put u Srbiji i regionu gledaoci će moći uz doplatu da “iznajme” film na 24 sata. Cena gledanja zavisi od izabranog filma, a pojedini naslovi će biti besplatni.

Gledaocima će biti dostupni svi filmovi prikazani na prvom Moj OFF online filmskom festivalu. Među njima su ostvarenja sa ovogodišnjeg FEST-a i poslednjeg Festivala autorskog filma, uključujući i dobitnike glavnih nagrada. Jedan od takvih primera je film Parazit, dobitnik Oskara za najbolji film. Tu su i filmovi pristigli sa crvenog tepiha festivla u Kanu, Veneciji, Berlinu ali i najznačajnijih dokumentarnih festivala.

Platforma Moj OFF će redovno povećavati svoju ponudu. Na nedeljnom nivou biće dodavano do pet novih naslova. Filmofili će moći da uživaju u pregršt nagrađivanih igranih i dokumentarnih filmova, ali i u dečijim sinhronizovanim ostvarenjima.

Platforma Moj OFF je sjajan primer kako se u teškim vremenima rode fantastične ideje. Održavanje kulturne scene aktivnom u trenutku kada uslovi sprečavaju njen normalan život je od velikog značaja za celokupno društvo. Online filmovi su jedan od načina da kvalitetno provedete vreme kod kuće, ostale možete pronaći na našoj stranici.

 

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

09

decembar

Prepoučujemo

26

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap