Online filmovi | Moj OFF - Online bioskop | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
mojoff.net

Online filmovi | Moj OFF


Online filmovi obradovaće sve ljubitelje sedme umetnosti.


U periodu vanrednog stanja, kako bismo sačuvali što više života neophodno je da ostanemo kod kuće. Predstave, koncerti, festivali, čak i bioskopske projekcije su otkazani. U danima kada ne napuštamo domove tražićemo načine da što kvalitetnije provedemo vreme. U tome će nam značajno pomoći Moj OFF platforma za gledanje filmova.

Kombank dvorana, MegaCom Film, Cine Grand i bioskop Vilin Grad zajedničkim snagama su prvobitno organizovali online filmski festival. U sklopu festivala bilo je omogućeno da iz svog doma besplatno pogledate mnoge vrhunske filmove. Ukupno 65 naslova koji su obeležili festivalsku scenu, ali i neke svetske premijere bile su deo ovog projekta.

Velika gledanost i pozitivna reakcija filmskih sladokusaca produžila je život ovoj sjajnoj ideji. Od 11. aprila platforma Moj OFF omogućila je Premium video na zahtev (PVOD). Prvi put u Srbiji i regionu gledaoci će moći uz doplatu da „iznajme“ film na 24 sata. Cena gledanja zavisi od izabranog filma, a pojedini naslovi će biti besplatni.

Gledaocima će biti dostupni svi filmovi prikazani na prvom Moj OFF online filmskom festivalu. Među njima su ostvarenja sa ovogodišnjeg FEST-a i poslednjeg Festivala autorskog filma, uključujući i dobitnike glavnih nagrada. Jedan od takvih primera je film Parazit, dobitnik Oskara za najbolji film. Tu su i filmovi pristigli sa crvenog tepiha festivla u Kanu, Veneciji, Berlinu ali i najznačajnijih dokumentarnih festivala.

Platforma Moj OFF će redovno povećavati svoju ponudu. Na nedeljnom nivou biće dodavano do pet novih naslova. Filmofili će moći da uživaju u pregršt nagrađivanih igranih i dokumentarnih filmova, ali i u dečijim sinhronizovanim ostvarenjima.

Platforma Moj OFF je sjajan primer kako se u teškim vremenima rode fantastične ideje. Održavanje kulturne scene aktivnom u trenutku kada uslovi sprečavaju njen normalan život je od velikog značaja za celokupno društvo. Online filmovi su jedan od načina da kvalitetno provedete vreme kod kuće, a ako ste se uželeli bioskopskog platna, aktuelne filmove možete pronaći na našoj stranici.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap