Film: Hoću muža (2022) | Miloš Biković | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Hochu zamuzh

Hoću muža

Režija i scenario: Sonja Karpunina


Najtraženija ruska komedija i na domaćim bioskopskim platnima.


Ljubitelje sedme umetnosti uvek raduje činjenica da su evropski filmovi sve zapaženiji i omiljeniji. Komedija Hoću muža izazvala je veliku gledanost na ruskom tržištu, dok se za srpsku premijeru ovog proleća traži karta viška, najviše zbog glavne uloge koju je poneo najpopularniji srpski glumac Miloš Biković.

Podsećanja radi, film Sluga u kojem je takođe sudelovao srpski glumac i dalje važi za najgledaniju komediju u istoriji ruske kinematografije, dok je u srpskim bioskopima imao zapažen uspeh. Ista autorska ekipa potpisuje i film ‘Hoću muža’, pa samim tim postoje određena očekivanja i za novo ostvarenje.

 

„Ovo je film koji slavi život i ljubav. Danas imamo ne samo realnost koja je često mračna i ne raduje nas mnogo, nego imamo mnogo filmova koji su mračni, tamni. Ovakvi su retki, da uspeju da nas nasmeju i oraspolože.“ – naveo je Miloš Biković.

 

U centru zbivanja je harizmatična novinarka Ljuba u čijem se životu sve odvija po planu: ima uspešnu karijeru, a ljubav joj cveta jer pored sebe ima bogatog verenika Roberta. Međutim, jednog dana dešava joj se peh – baterija na njenom telefonu se ispraznila i od slučajnog prolaznika pozajmljuje telefon kako bi obavila poziv.

Igra sudbine ili nešto drugo, ispostavlja se da je taj prolaznik Sergej, osoba koja je do tog momenta imala drugačije planove za sopstvenu svakodnevicu. On i Ljuba postaju tandem koji će morati da se prilagodi iznenadnim dešavanjima u njihovoj rutini.

Pored Miloša Bikovića, glavne uloge su poneli neki od najpopularnijih ruskih glumaca: Kristina Asmus, Marina Aleksandrova i mnogi drugi. Iza ovog ostvarenja, kao scenarista i reditelj, stoji Sonja Karpunina, talentovana umetnica čija je karijera impozantna i krajnje neobična.

Film ‘Hoću muža’ je svoju beogradsku premijeru dočekao u sklopu ovogodišnjeg 50. jubilarnog izdanja FEST-a, a u sklopu redovnog bioskopskog repertoara prikazivaće se od 24. marta.

Da li ste već rezervisali vaša mesta?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap