Film: Garfild | The Garfield Movie (2024) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
The Garfield Movie

Garfild

Režija: Mark Dindal


Omiljeni debeli mačak svih generacija je ponovo sa nama.


Čuveni strip junak Garfild, sprema se da osvoji veliko platno u novom animiranom filmu koji će oživeti njegove nestašluke i zabaviti nas na potpuno novi način. Kroz stripove i animirane serije, Garfild je postao sinonim za šarmantnog, lenjivog i pomalo razmaženog mačka koji neodoljivo osvaja srca publike bez obzira na njen uzrast.

Garfildov lik je pre gotovo pola veka stvorio Džim Dejvis, a u međuvremenu je dospeo u Ginisovu knjigu rekorda kao najštampaniji strip junak. Domaću publiku je osvojio najviše zahvaljujući Politikinom zabavniku. Godinama unazad, kratke priče koje se nalaze na zadnjoj korici čuvenog nedeljnika, tera čitaoce da sa čitanjem Zabavnika krenu od poslednje stranice.

U novom filmu, Garfild će se suočiti sa najvećim izazovima do sada. Dok se upušta u urnebesne dogodovštine sa svojim vernim prijateljom Odijem i „vlasnikom“ Džonom, sve će se potpuno promeniti kada Odija poseti njegov otac Vik. Garfild će biti primoran da krene u avanturu gde će suočen sa raznim preprekama naučiti nešto potpuno neočekivano, ali ga njegov šarm i optimizam neće napustiti.

Ovaj film obećava da će doneti sve ono što ljubitelji Garfilda vole – obilje humora, neočekivane obrte i, naravno, obilate porcija lazanja. U originalnoj verziji glas čuvenom narandžastom mačku dao je Kris Prat, a pred njegovog čućemo i glasove Samjuela L. Džeksona i Nikolasa Houlta. Gledaocima u Srbji će pored titlovane verzije, na raspolaganju biti i verzija sinhronizovana na srpski jezik.

Pripremite se da se smejete i uživate u čarima Garfildovog sveta kao nikada pre, jer će ovaj film doneti novu energiju legendarnom mačku koji nikada ne izlazi iz mode. Garfild je spreman da od 23. maja zavlada bioskopima i ponovo osvoji srca gledalaca.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap