Film: Crni Adam | Black Adam (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Black Adam

Crni Adam

Režija: Haume Kolet-Sera


Heroj na kakvog nismo uopšte navikli.


Svetu su uvek potrebni heroji, pa makar oni bili izmaštani. Svi filmski super junaci su različiti, ali imaju istu svrhu – da spasu svet od negativaca koji prete da unište čovečanstvo. Međutim, u ovom slučaju, okolnosti su malo drugačije. Sigurni smo da će vas radnja ostvarenja Crni Adam držati prikovanog za stolice čim bude bio dostupan na bioskopskim platnima. 

Crni Adam je zapravo antiheroj. Njega su kreirali DC Comics i Warner Bros, a sa ciljem da se detaljnije razradi jedan deo radnje filma Šazam, čime on postaje čak jedanaesti film u DC-jevom proširenom univerzumu. Legendarni The Rock, odnosno, Dvejn Džonson kaže da je ovo uloga njegovog života. I verujemo mu na reč.

Naime, kada je pre 5000 godina dobio moći najvećih egipatskih bogova nije mu bilo dato da ih koristi, pa je ubrzo bio zarobljen. Daleke sile mu omogućavaju da izađe iz zemaljske grobnice kako bi se osvetio svima onima koji su ga nepravedno osudili na smrt.

Film ‘Crni Adam’ je režirao Haume Kolet-Sera, dok scenario potpisuju Rori Hajns, Adam Stikel i Sohrab Noširvani. Pored Dvejna Džonsona, glavne uloge tumače i Pirs Brosnan, Aldison Hodž, Sara Šahi, Kvintes Svintel i Noa Sentineo. Ono što je karakteristično za sva DC-jeva ostvarenja jeste mračna atmosfera, sa dosta akcije i neočekivanih momenata. ‘Betmen’, ‘Betmen VS. Supermen’, ‘Mračni vitez’ i njegov nastavak – ‘Uspon Mračnog viteza’ i Čudesna žena su samo mali deo ove neverovatne franšize koja uspeva da nas svake godine iznenadi novim blokbasterom.

Prikazivanje života ovog neobičnog superheroja počeće od 20. oktobra. Već sada vlada značajno interesovanje s obzirom na to da je način na koji je kreirana priča prilično zanimljiv. Verujemo da će u potpunosti opravdati svačija očekivanja, a do tada se možemo podsetiti avantura i drugih podjednako važnih filmskih protagonista.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap