Čudesna žena 1984 (Wonder Woman 1984) | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Wonder Woman 1984

Čudesna žena 1984

Režija: Pati Dženkins


Čudesna žena se vraća na filmsko platno u novoj verziji!


Prema mnogim mišljenjima, žene superheroji su u holivudskoj produkciji decenijama bile nepravedno zapostavljene. Prethodnih godina svedoci smo nagle promene u tom pogledu. Ređaju se filmovi sa ženskim junacima kao glavnim likovima, a verovatno najuspešniji među njima je ostvarenje Čudesna žena (Wonder Woman) iz 2017. godine. Taj film je, pored ostalih dostignuća, postigao najveću zaradu ikada među filmovima koje je režirao lepši pol.

Pati Dženkins (Patty Jenkins) je posle velikog uspeha sa prvim filmom, kreirala i nesvakidašnji nastavak – Čudesna žena 1984. Putovanje u različite epohe je nešto na šta smo navikli sa ovim strip junakom, ovoga puta vraćamo se u drage osamdesete godine prošlog veka. Već sa gledanjem trejlera dobijamo dozu nostalgije za tim vremenom, te se čini da će deveti film iz DC univerzuma biti posebno zanimljiv.

Radnja filma ‘Čudesna žena 1984’ se posmatra nezavisno od prvog dela. Posle vremena Prvog svetskog rata selimo se u period Hladnog rata sa identičnom, besmrtnom Dajanom Prins. Saznaćemo kako je Barbara Minerva (Cheetah) prešla put od prijatelja do najvećeg neprijatelja. Takođe, u priču je uključen još jedan negativac, medijski mogul Maksvel Lord. Naša hrabra Amazonka će se se bespoštedno boriti sa njima u pratnji posebne osobe.

Čudesnu ženu će i u ovom delu igrati neodoljiva Gal Gadot. Društvo joj prave Kris Pajn (Chris Pine), Kristen Vig, Robin Rajt, Pedro Paskal i drugi. Pored pomenute rediteljke, posebnu notu ovom ostvarenju će sigurno dati i cenjeni nemački kompozitor Hans Zimer.

Film ‘Čudesna žena 1984’ (Wonder Woman 1984) na bioskopski repertoar u našoj zemlji stiže 24. decembra. Verujemo da ljubitelji DC stripova nestrpljivo čekaju više puta odlaganu premijeru i da će i ova verzija priče o Dajani Prins ispuniti njihova očekivanja. U slučaju da vam filmovi o superherojima nisu omiljeni žanr, motiv za gledanje možete pronaći u muzici i čitavoj kulturi “osamdesetih“ kojom je obojen ovaj film.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap