Film Crna udovica (Black Widow) | Bioskopski repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Black Widow

Crna udovica

Režija: Kejt Šortlend


Omiljena Marvel dama je ponovo na bioskopskim platnima.


Ekranizacija planetarno popularnih strip-junaka uvek oduševljava ljubitelje istih, a njihova popularizacija kroz različite formate ne jenjava. Marvelov univerzum svoje poklonike već godinama uveseljava i čini da ovaj realni svet ispunjen brigama i strahovima oboje dimenzijama u kojima postoje oni drugi junaci koji su nam ulepšavali detinjstvo, a i danas predstavljaju beg od ponekad strašne realnosti.

Među Marvelovim najpopularnijim junacima su Tor, Spajdermen, Ajron Men, Kapetan Amerika, Hulk, Vulverin i brojni drugi koji su u ovom univerzumu kreirali i svoje zajednice u borbi protiv zajedničkoj neprijatelja. Nakon završene sage iz 2019. godine Osvetnici – Kraj igre, čini se da se zatvorila priča o jednoj dimenziji koju ne može niko da zameni.

Međutim, završetak decenije biće obeležen najnovijim ostvarenjem Kejt Šortlend – Crna udovica. To je 24. film po redu iz Marvelovog studija, odnosno prvi film iz poslednje, četvrte faze o ovim antologijskim superherojima. Skarlet Džohanson (Scarlett Johansson) je još jednom potvrdila status fantastične glumice, a taj epitet je još više učvršćen nakon njene nominacije za Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu Priča o braku.

U ovoj sagi Skarlet glumi Natašu, špijunku čiji je proces regrutovanja prošao kroz nekoliko faza sa jasnim ciljevima. Nataši će se pridružiti njena sestra Jelena koju glumi Florens Pju (svima poznata po ulozi Ejmi iz klasika ‘Male žene’). U stripovima, Nataša i Jelena su zajedno prošle obuku kroz program Crna udovica, a svaka od njih je talentovana i odlučna da uđe u koštac sa predstojećim izazovima. Njihov neprijatelj Taskmaster im je za petama, a u svakodnevnoj trci one se podsećaju tradicionalnih vrednosti kojima su se vodile pre svog zvaničnog posla.

Akciona avantura Crna udovica će u domaćim bioskopima početi da se prikazuje od 8. jula.

Da li će Nataša i ovog puta ispuniti vaša očekivanja i sliku koju ste kreirali o Crnoj udovici iz Marvel stripova? Obavezno nam javite utiske!

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap