Film: Vrisak 6 | Scream VI (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Scream VI

Vrisak 6

Režija: Met Belineli-Olpin i Tajler Džilet


Da li vam je nedostajala ova franšiza?


Ovo je godina u kojoj se pruža omaž hitovima koje smo svi nekad obožavali, pri čemu u te filmove ubrajamo i horore. I mnogi su jedva dočekali momenat kada će nas na filmskim platnima dočekati šesti deo čuvene franšize Vrisak. Sam trejler odaje utisak nečeg dosta mračnijeg što nije bilo karakteristično za prethodne delove.

Goustfejs je jedan od naših omiljenih filmskih protagonista. Kad kažemo omiljenih – mislimo na činjenicu da je njegov karakter evoluirao od prvog dela emitovanog davne 1996. godine kada samo se upoznali sa njegovom svrhom i postojanjem u životima biranih pojedinaca. Ukoliko ste gledali poslednji, peti deo, mogli ste da se setite one mračnije atmosfere koja je pratila glavne junake.

Sada se tih četvoro preživelih protagonista seli iz malog gradića Vudsoboro i započinju potpuno nov život bez smetnji i prethodnih trauma. Međutim, čini se da će takva idila trajati jako kratko. Kroz čitav film ‘Vrisak 6’ postepeno ćete se upoznavati sa sekvencama iz života našeg popularnog negativca, kako biste dobili kompletniju sliku njegovih specifičnosti i razloga zašto čini zločine.

Pored sjajne Melise Berere, Mejsona Gudinga, Jasmin Savoj Braun, Džene Ortege, Kortni Koks i Hajden Panetir uloge tumače i Henri Černi, Lijano Liberato, Džoš Segaro, Džek Čempion i ostala, podjednako poznata imena.

Ukoliko niste znali, kao kuriozitet se izdvaja momenat da je ovo ostvarenje trebalo da se zove ‘Strašni film'(Scary Movie). Međutim, producent nije bio zadovoljan, pa je slušajući tadašnji hit Majkla i Dženet Džekson – Scream, odlučio da će to biti glavni naslov. A sve ostalo je već sada deo istorije.

Film ‘Vrisak 6’ na repertoaru domaćih bioskopa naći će se od 9. marta, a mi smo uveliko uzbuđeni u želji da saznamo šta nas to novo čeka u ovoj avanturi.  A kakva su vaša očekivanja?

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap