Venom 2 | Venom: Let There Be Carnage (2021) | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Venom: Let There Be Carnage

Venom 2

Režija: Endi Serkis


Da li ste spremni za drugi deo ove fantastične franšize?


Superheroji su uvek u modi. Čak iako su malčice drugačiji od onih na koje smo mi navikli. Superheroji obično imaju čudesne moći kojima štite nedužne od zlikovaca. Superheroji su i oni koji se ne ističu svojim sposobnostima, već kao skriveni ratnici čuvaju svet od nadolazećih katastrofa.

Međutim, postoje i oni koji su na granici između dobra i zla, ali u njima preovladava ono šta hrane. Reklo bi se da drugi deo filma Venom spada u ovu kategoriju, ali sa mnogo više zapleta i interesantnih preokreta. Marvelovi zaljubljenici se slažu u tvrdnji da ne mogu dočekati nove avanture neobičnog junaka, kojeg tumači talentovani Tom Hardi, a u jednoj od glavnih uloga je i fantastični Vudi Harelson, kao i prelepa Mišel Vilijams. Čak iako niste pogledali prvi deo, uradite pre potpunog uživanja u njegovom nastavku.

U međuvremenu, upoznaćete Edija Broka, hrabrog istraživača, koji je intervjuišući nezgodnog sagovornika i sam postao zarobljenik sopstvenih postupaka. Kasnije saznaje za tajne laboratorije u kojima doživljava simbiotsko spajanje sa jednim od parazita. Tačnije, Edi postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja zvanog Venom koji liči na demona, ali je zapravo prilično opušten, sarkastičan i duhovit. 

Zapravo sve potiče od kosmosa, tog nepreglednog univerzuma u kojem borave svemirski paraziti. Oni plutaju kosmosom, prilepljeni na kometu, sve dok na njih ne naleti svemirski brod čuvene fondacije Karltona Drejka koja pokušava da pronađe idealno rešenje za neke od najvećih problema na Zemlji. Među tim parazitima, izolovan je i Venom koji će kasnije udružen sa Edijem činiti dela za neke više svrhe.

Drugi deo ovog planetarnog blokbastera i dalje opisuje avanture ovog tandema, ali sa dodatnim lošim pojačanjem. Spletom nesrećnih okolnosti Edi i Venom upoznaju Kletusa, čudovište koje ima totalno suprotne namere od svih superheroja koji žive na Zemlji. Njegovi ubistveni planovi moraju biti zaustavljeni, iako se na prvi pogled to ne čini tako lakim.

Već sada vlada veliko interesovanje za ovaj film, a prognoze za njegov uspeh su pozitivne. U našim bioskopima će se prikazivati od 14.oktobra

Da li ste ‘Venom 2’ već uvrstili u vaš jesenji filmski repertoar?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap