Umetnost pobede - Fil Najt | Knjiga | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Fil Najt

Umetnost pobede


Recept za uspeh postoji: jedna ideja, malo sreće, mnogo truda i beskrajno vere. Zbog toga je Fil Najt jedan od najupornijih ‘kuvara’ na svetu.


Koju ste knjigu poslednju pročitali i kakav je utisak ostavila na vas? Dobar? Loš? Prosečan? Zašto biste je preporučili drugima? I da li vredeti ponovo je pročitati? Definitivno, neke knjige bi trebalo definisati kao savremene klasike, koje bi kao takve bila obavezna lektira, a ne samo usputna zanimacija.

Tako je i u slučaju knjige Umetnost pobede, suosnivača najpoznatijeg sportskog brenda na svetu – Nike-a, Fila Najta (Phil Knight). I već se nalazi na listama svetskih, književnih bestselera. Svakako sa pravom. Kako navode kritičari, ovo nisu samo obični memoari. Ovo je knjiga koja će vas podsetiti da je život čudesan u svim svojim oblicima i trenucima i da vas svakako već iza ugla može iznenaditi.

Fil Najt se danas smatra možda čak i najmoćnijim čovekom iz sveta sporta jer je kreirao nešto zbog čega se svaki profesionalac i rekreativac može osetiti kao najbolji među najboljima. Zajedno sa svojim trenerom Bilom Bovermanom, osnovali su davne 1964. godine brend koji je postao poznat u svakom kutku ove planete. Trener atletike i njegov učenik, trkač, zajedno su postali tandem snova. Ova knjiga će vam zapravo biti ulaznica u svet teške borbe za uspehom, izgubljenim nadama i ispunjenim snovima. Najt je dospeo na listu najboljih jer je verovao da njegova obuća i odeća čine svaku osobu jedinstvenom koja voli sport i ulaže u svoje zdravlje.

Sigurno vam na pomen ‘Najkija’ prvo na pamet pada jedan jedini Majkl Džordan koji na godišnjem nivou zarađuje oko 60 miliona dolara od ove kompanije usled naknada za korišćenje njegovog imena. ‘Džordanke’ su tako postale najpoznatije patike na svetu. Za ovaj neverovatan brend vezuje se epitet najbolji u svakom segmentu. Prvi su u inoviranju sportskih ideja i marketinških poteza, pa nije ni čudo da njihovo ime ponosno pokazuju najodlikovaniji sportisti. Fil je u ovoj knjizi objasnio svaki deo svoje karijere na zanimljiv i duhovit način.

Cena knjige iznosi 1399 dinara, a verujemo da ćete uživati u svakoj stranici ovih nesvakidašnjih memoara koji pokazuju zašto uporna borba i verovanje u nešto tako originalno vredi na svakom mogućem nivou.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap