U tuđoj kući | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Aftermath

U tuđoj kući

Režija: Džejms Kent | Scenario: Džo Šrapnel, Ana Voterhaus


Da li smo već negde rekli da je Kira Najtli zasigurno kraljica istorijskih drama? Da, definitivno je tako!


Na prvo gledanje trejlera za film U tuđoj kući (The Aftermath) shvatamo da će biti fenomenalan! Pogotovo što je jedan od glavnih protagonista harizmatična Kira Najtli (Keira Knightley). Filmovi su tu da nas podsete koliko smo okruženi kvalitetnom umetnošću. A čim je u pitanju istorijska tematika sa uvek nezaobilaznom ljubavnom pričom – ekranizaciji je zagarantovan uspeh. Scenario je napisan prema istoimenoj knjizi velškog pisca Ridijana Bruka. Samoj priči je dodeljena visoka ocena, a radnja je kranje zanimljiva.

Naime, nakon završetka nesrećnog Drugog svetskog rata i postepenog oporavka civilizacija, jedna porodica se nalazi na preokretu. Rejčel Morgan se pridružuje svom suprugu Luisu, dolaskom u ratom razoreni Hamburg. Luis je britanski pukovnik koji je odabran za kompletnu obnovu ovog ruiniranog grada. Na putu od železničke stanice odakle ju je dočekao, otkriva joj da će živeti u kući (i istovremeno deliti je) sa prethodnim vlasnicima: nemačkim udovcem i njegovom ćerkom. Možda u početku neprijatan susret, dovešće do čudnih preokreta do kraja ove priče.

Pored pomenute dive, glavne likove tumače Aleksander Skarsgord (Alexander Skarsgard) i Džejson Klark (Jason Clarke). Verujemo da će vas ovaj film posebno zaintrigirati, jer je kombinacija nekoliko faktora: fantastične glume svih protagonista, priče koja budi pažnju, muzike i emocija koju nosi sa sobom.
Od 3.marta se možete uveriti u to, javite nam utiske!

 

 
U tuđoj kući
U tuđoj kući
U tuđoj kući

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap