Terminator: Mračna sudbina | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Terminator: Dark Fate

Terminator: Mračna sudbina

Režija: Tim MIler


Nakon ‘Sudnjeg dana’, stiže ‘Mračna sudbina’. I to na njegov način.


Ova godina je definitivno u znaku povratka kako klasika, tako i onih akcionih blokbastera koji su na prvo gledanje istovremeno postali i omiljeni i fascinantni zbog kreativnosti njihovih idejnih tvoraca. Zasigurno će oktobar i novembar biti u znaku sjajnog Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger) i filma ‘Terminator: Mračna sudbina’. Ova svetska zvezda je odavno prešišala sedamdesetu godinu života, ali se njegov talenat i volja za stvaranjem kvalitetnog sadržaja ne smanjuju. Naprotiv, Arnold je odavno postao prepoznatljiv kao veliki aktivista u svim oblastima života, a naročito u sportu.

Da li ste znali da je film Terminator jedan od najpotcenjenijih ostvarenja ikada? Snimljen davne 1984. godine sa niskim očekivanjima i još manjim budžetom, zahvaljujući do tada originalnom sinopsisu – postao je jedan od najgledanijih blokbastera u istoriji. Džejms Kameron nije odustao od početne ideje da jednu neobičnu priču začini akcionim scenama, nerealnim za naše vreme, ali ipak autentičnim po mnogo čemu. Prepoznatljiva muzika, vanredni dijalozi, a pre svega – glumačke ikone su ovo ostvarenje doveli do usijanja.

Na veliko platno stiže film ‘Terminator: Mračna sudbina’, novi nastavak ove naučnofantastične franšize. Ovo je prvi film nakon drugog dela u čijem stavaranju učestvuje pomenuti tvorac Terminatora. U međuvremenu su snimljena još tri filmske priče koje pripadaju serijalu, ali prema Kameronovim rečima film koji nas očekuje se posmatra kao treći deo, tj. nastavak filma Terminator 2 – Sudnji dan (Judgment Day) iz 1991 godine.

Linda Hamilton u ulozi neponovljive Sare Konor koja će i sada izaći iz svog kamioneta i rešiti stvar. Sa velikom odlučnošću i odsustvom straha koji ju je paralisao u prvom delu. Rat između robota i ljudi uveliko traje, gde pobeđuju samo brzina i faktor sreće. Međutim, neki od ovih čudnih metalnih konstrukcija u ljudskom obličju su se pritajili i uživaju u miru. Robot (T-800) je jedan od njih. Neumanjene snage i onog razumnog dela, pomaže Sari i njenim novim prijatelja da na prijateljski način eliminišu pretnju. Ako uopšte i postoji miran način rešavanja sukoba. Kritičari najavljuju povratak ovog filma u velikom stilu, zbog čega su verni ljubitelji Terminatora željni novog trejlera i detalja.

Na repertoar filmova u domaćim bioskopima ‘Terminator: Mračna sudbina’ dolazi 31. oktobra. Verujemo da će vam ovaj dugo najavljivani blokbaster držati pažnju.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap