Film: Sve u isto vreme | (Everything Everywhere All at Once 2022)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Everything Everywhere All at Once

Sve u isto vreme

Režija: Danijel Kvan i Danijel Šejnert


Dobitnik Oskara za najbolji film ponovo u bioskopima.


Naučna fantastika kao žanr je uvek bil popularna. Čini se da savremena tehnologija radi u korist ovakvih filmova. Zbog toga se izuzetno radujemo filmu Sve u isto vreme, napisan i režiran od strane Danijela Kvana i Danijela Šejnerta, koji zajedno rade kao Danijels. Ovo je unikatna priča jer uključuje žensku figuru koja na osobene načine istražuje svrhu paralenih univerzuma, a oni se kreću od apsurdnih do dubokoumnih. 

Starija kineska imigratkinja živi u monotonoj svakodnevici, ali u drugom i kratkom momentu upada u avanturu u kojoj mora da spasi svet i to putem istraživanja multiuniverzuma. U njima upoznaje sebe živeći neke druge, možda čak i zanimljivije živote. Evelinin suprug Vejmond obaveštava je da postoje beskonačne mogućnosti za spašavanje istog, ali da obrati pažnju jer je njihova ćerka Džoj zapravo zla sila koju moraju da pobede pre ili kasnije.

Iako je na početku, film ‘Sve u isto vreme’ okarakterisan kao kombinacija avanture, akcije i komedije, ovaj film je više od toga. Pogotovo uzimajući inicijalnu ideju u obzir koja je uključivala postojanje glavnog muškog glumca. Međutim, fantastična i nama uveliko poznata Mišel Jeo (Michelle Yeo), iznela je ovu rolu na njen, prepoznatljiv i autentičan način. Ona se 1997. godine proslavila nakon što je glumila u filmu ‘Sutra ne umire nikad’ iz Džejms Bond franšize.

Nakon toga, usledila je uloga u filmu ‘Pritajeni tigar, skriveni zmaj’ iz 2000. godine, koji je osvojio četiri Oskara. Mnogima je omiljena iz kultnog ostvarenja Memoari jedne gejše u kojem je u ulozi Mamehe postavila standarde glume i postala internacionalno poznata. Ono što je zanimljivo za nju jeste njena karijera, pa u ovom momentu Mišelino angažovanje se prostire na filmove čije je prikazivanje zakazano čak za 2028. godinu. Pored Mišel Jeo, u filmu se pojavljuju i Ke Hjuj Kvan, Stefani Hsu i Džejmi Li Kertis.

Rezervišite 16. mart u vašim kulturnim kalendarima jer vam je zabava kroz film ‘Sve u isto vreme’ zagarantovana.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap