Film: Spenser | Spencer (2021) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Spencer

Spenser

Režija: Pablo Larajn


Priča o najvoljenijoj princezi je od sada i na filmskom platnu!


Biti deo svetske istorije i da vas po nečemu zauvek pamte jeste veliki zadatak. I uspeh, pogotovo ako ste bili slavna ličnost. U slučaju mnogima omiljene princeze na svetu – princeze Dajane uvek će postojati dodatna tema za razgovor, a samim tim – ono što je ostavila iza sebe će isto tako uvek sadržati dozu aktuelnosti. Kroz film Spenser (Spencer) uvereni smo da ćemo je bolje upoznati.

Ostvarenje se već uveliko najavljuje kao kinematografsko remek-delo koje neće otkriti ništa novo što već nismo čuli, videli ili pročitali, ali će otkriti one unutrašnje borbe i strahove sa kojima se gotovo svakodnevno suočavala najpopularnija svetska princeza. Nikad prežaljena, oduvek je izazivala pažnju, što zbog svojih stavova i skromnog ponašanja, što zbog humanitarnog rada i odnosa koje je imala sa zajednicom.

U filmu ‘Spenser’ glavnu ulogu je ponela Kristen Stjuart (Kristen Stewart) koja je već sada dobila sjajne kritike. U režiji autentičnog Čileanca Pabla Larajna, u fokusu ove priče je momenat kada je lejdi Dajana odlučila da se razvede od princa Čarlsa. Radnja je smeštena u 1991. godinu tokom božićnih praznika kada naizgled slika srećne porodice zapravo biva urušena tajnama.

Zaveštanje koje je ostavila iza sebe je nemerljivo, a strepnje sa kojima se suočavala su prema rečima filmskih znalaca fantastično prenesene i na bioskopsko platno. Krhka, nežna i u potpunosti divna, princeza Dajana je sinonim za neka teška vremena, u kojima na ceni ostaju samo dobri ljudi i ono što su ostavili u amanet. Iako je smešten u kategoriju drame, film sadrži i izvesne elemente trilera, što mu pruža dodatnu mističnost.

Strpljivo dočekati poslednji mesec u godini je veliki izazov, uzimajući u obzir da nas tada očekuje ne samo svetska, već i domaća premijera ovog veća sada najavljivanog blokbastera. Čak iako niste u potpunosti upoznati sa onim što je princeza Dajana doprinela, svakako vredi pogledati ovo ostvarenje.

Film ‘Spenser’ je na bioskopskom repertoaru od 16. decembra.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap