Šećer je sitan osim kad je kocka | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Nikola Pejaković

Šećer je sitan osim kad je kocka

Režija: Nikola Pejaković


Počela je nova pozorišna sezona, a sa njom inovativne i krajnje neobične predstave.


Kada vam spomenemo ime jedne veličine kao što je Nikola Pejaković Kolja, šta vam prvo pada na pamet? Nama je on asocijacija na beskrajne momente smeha, kvalitetnih razgovora i nezaboravnih dogodovština. Nije tajna da je ovaj umetnik na toliko nivoa svestran, da svaki njegov performans gledamo i slušamo sa velikim oduševljenjem. Začinite ovu pozorišnu sezonu Koljinim komadom pod nazivom Šećer je sitan osim kad je kocka koje se izvodi na Velikoj sceni Teatra na Brdu.

U njemu će zasijati Sloboda Mićalović, Aleksandra Tomić, Viktor Savić i Andrija Milošević. Svako od njih ima svoju iskru i autentičnost zbog čega je ovaj komad jedan od najgledanijih u proteklom periodu. Štaviše, novootvoreni Teatar na Brdu je postao sinonim za kvalitet i dostupnost predstava svim generacijama, pa čak i najmlađima.

Komad ‘Šećer je sitan osim kad je kocka’ je rađen po istoimenom Koljinom romanu i predstavlja realističnu svakodnevicu. U centru dešavanja je bračni par koji svoju zajednicu proživljava i doživljava kroz nekoliko faza, preispitujući svaku odluku kao i odnose sa okruženjem. Zabibereno sjajnim dosetkama i šalama, predstava je izuzetno osveženje na današnjim repertoarima.

I čini se da sve veći broj mladih glumaca dobija priliku da svoj talenat pokaže u ovakvim ostvarenjima koja su obavijena smehom i likovima u kojima se svako od nas na neki način pronalazi. Zbog čega je Nikola Pejaković iskoristio ovu poslovicu za naziv svog romana i dramskog komada, ostaje vam da otkrijete upravo dolaskom u Turgenjevljevu 5.

Ulaznice za predstavu ‘Šećer je sitan osim kad je kocka’ se mogu rezervisati na blagajni pozorišta Teatar na Brdu, čije je radno vreme od ponedeljka do subote (16-20h). Karte su pored direktne prodaje dostupne i na zvaničnom sajtu teatra. Njihove cene iznose 1200, 1700 i 2000 dinara, dodatne informacije možete saznati klikom na baner ispod teksta.

Sjajna i mlada glumačka postava u predstavi sa neobičnom tematikom je nešto što se ne propušta!

 
Šećer je sitan... (tnb.tickets.rs)
Šećer je sitan... (tnb.tickets.rs)
Šećer je sitan... (tnb.tickets.rs)
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

15

april

Prepoučujemo

07

mart

    Prijavi se na newsletter

    6 komentara o “Šećer je sitan osim kad je kocka

    1. Да ли има слободних карата за среду 12.01? У 20?
      Уколико има још два места, да ли постоји могућност да се иста резервишу?

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap