Film: Rivali | Rivals (2024) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Challengers

Rivali

Režija: Luka Gvadanjino


Šta ako bezazleno rivalstvo preraste u nešto drugo?


Kada pričamo o i te kako popularnoj Zendeji (Zendaya), znamo da ova mlada dama ubira samo uspehe. Ona je američka glumica, plesačica, pevačica i manekenka koja je ušla u istoriju osvojivši Emi nagradu za najbolju glavnu glumicu u tinejdž seriji Euforija, postavši najmlađa dobitnica iste sa samo 24 godine. Ovog puta, dolazi na velike ekrane u velikom stilu, u psihološkoj drami pod nazivom Rivali.

Naime, sam film je dinamičan, ali ostavlja prostor za mnoga neizgovorena pitanja. ‘Rivali’ su najavljeni kao kinematografsko ostvarenje, oživljeno vizijom sjajnog reditelja Luke Gvadanjina koje predstavlja jedno neočekivano, intenzivno putovanje kroz sport, moć i prevlast. Ovo je zapravo Zendejina najizazovnija uloga, koja je podrazumevala psihološku transformaciju iz kolektivne dobrice u zlicu sa velikim planovima.

U centru dešavanja je Taši Dankan, teniska zvezda čiji uticaj se rasprostrire i izvan sportskih terena. U toku meča, ona doživljava tešku povredu i odlučuje da se pritaji, ali istovremeno dobija ponude koje ne može da odbije. Odlučuje da bude trener dvojici konkurentnih igrača, koji su istovremeno najbolji prijatelji. Bez zadrške i u oštrim dijalozima, ona uspeva da manipuliše njihovim emocijama i tako zadobije kontrolu koju nije uspela da ostvari i na samom terenu.

Pored Zendaje, ispred kamera joj se pridružuju Džoš O’Konor i Majk Fejst.

U sklopu repertoara domaćih bioskopa, film ‘Rivali’ će biti od 25. aprila, a već uveliko vlada veliko interesovanje od strane publike svih generacija. Na vama je da prosudite koliko su se glavni glumci uneli u date uloge i da li su uspeli da prikažu ono najvažnije – unutrašnju borbu sa samim sobom kada je to najpotrebnije.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap