Prošlog Božića | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Last Christmas

Prošlog Božića

Režija: Pol Fejg


Bila je i oduvek će biti prepoznatljiva kao Deneris Targerijen. Da li ste spremni na njenu novu rolu?


Koja vam je prva asocijacija na beskrajno talentovanu Emiliju Klark (Emilia Clarke)? Nama svakako na neustrašivu Deneris iz planetarno popularne serije ‘Igra prestola’. Štaviše, toliko je postala sinonim za hrabrost i žensku borbu da ju je nemoguće zamisliti u drugačijim ostvarenjima.

Na bioskopska platna stiže film Prošlog Božića, jedna simpatična i krajnje prilagodljiva božićna priča koja pretenduje da osvoji simpatije publike. Šta je karakteristično za sve praznične filmove? Osim toga što su zanimljivi, prilagodljivi za gledanje za sve uzraste, malo melanholični, oni, između ostalog, nose određenu poruku. Poseban kvalitet filmu donosi muzika Džordža Majkla, koja je pored podloge poslužila i kao inspiracija za stvaranje ovog dela. To se može naslutiti i prema originalnom nazivu filma Last Christmas, jednom od njegovih najvećih hitova.

U hladnom Londonu, Kejt (Emilija Klark) ima posao u božićnoj prodavnici. Zaposlena je kao vilenjak i ne vidi kako će se ta pozicija ikada promeniti. Ona veruje da je njen život posledica donošenja loših odluka, kao i čitav niz nesrećnih situacija. Ali, posle svakog lošeg perioda stiže i onaj lep, u kojem Kejt upoznaje Toma, naočitog mladića koji se uvek zadesi da joj pomogne kada ona to ni najmanje ne očekuje. I baš tada shvata da su ponekad dovoljni topao osmeh i zagrljaj kako bi sve (barem na trenutak) bilo u najboljem redu.

Pored pomenute zvezde, u ostvarenju ‘Prošlog Božića’, pridružiće joj je i izvanredna Ema Tompson i Henri Golding. Njih maestralnom izvedbom prati Mišel Jeo (Michaelle Yeoh) koja je prepoznatljiva po ulozi Mamehe iz antologijskog klasika Memoari jedne gejše. Naši gledaoci će se sigurno obradovati poznatom licu, u jednoj od uloga našao se i srpski glumac Boris Isaković.

Na repertoaru domaćih bioskopa film ‘Prošlog Božića’, počinje sa prikazivanjem 5. decembra, verujemo da ovakvu prazničnu poslasticu ne smete propustiti. Prevashodno, zato što je priča izuzetno interesantna i držaće vam pažnju, a drugo – Emilija Klark je na visini zadatka. Poslužiće vam i kao odličan šlagvort za predstojeći filmski maraton u kojem ćemo se prisetiti nekih od najvećih i nama omiljenih prazničnih hitova.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap