Poslednja prilika | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
Fredrik Bakman

Poslednja prilika


Za još jedan bestseler švedskog autora morate pronaći mesto u vašoj čitalačkoj rutini.


Čim čujete ime Fredrika Bakmana znate da svet postaje lepše mesto. Pogotovo čitalačka oaza velikog broja ljubitelja njegovih knjiga. Ovaj švedski bloger i kolumnista postao je planetarno popularan od momenta kada je Čovek po imenu Uve pronašao put do srca mnogih ljudi. Po ovom omiljenom namćoru je snimljeni i istoimeni film koji je 2017. godine nominovan za Oskara i to za najbolje strano ostvarenje. Preveden je na skoro 50 jezika, a drži visoko mesto u Velikoj Britaniji po broju prodatih primeraka u 2016. godini.

Skoro trinaest miliona prodatih primeraka njegovih romana je zasigurno brojka vredna divljenja. U taj skor pored Uvea, spadaju i ‘Brit-Mari je bila tu’, Moja baka vam se izvinjava i  ‘Put do kuće svakog jutra sve je duži’. I čini se da je svaki sledeći nepredvidiv u svojoj lepoti i značaju za onog koji uživa u čitanju.

Ovog puta, svi njegovi ljubitelji su ostali oduševljeni novi naslovom Poslednja prilika koji sudeći po komentarima izaziva sjajne reakcije i dalje preporuke. Da li ste primetili da sve Bakmanove priče sadrže glavnog junaka koji je uvek u nekoj vrsti emotivnog ”klinča” sa drugom osobom? I da taj protagonista nosi u sebi dozu baksuzluka, ali ispod tih slojeva krije se beskrajno velikodušna, plemenita i mudra osoba. U ovoj Božićnoj sagi sudbina će spojiti jednu devojčicu željne zdravlja i čoveka kojem više nije do istog tog života.

Knjigu ‘Poslednja prilika’, predivnu novu Bakmanovu priču, možete nabaviti u svim Laguninim knjižarama u iznosu od 599 dinara. Lagunin Klub čitalaca predstavlja i odličan način da svoje omiljene naslove, kao i kompletan gift program nabavite po posebnim pogodnostima, a vašu lojalnost svakog meseca nagrađuju na različite načine. Uključujući i onaj omiljeni – rođendanski popust.

Obavezno nam javite utiske nakon čitanje knjige ‘Poslednja prilika’. Definitivno nećete ostati imuni na priču koja je ispričana na tako lep, jednostavan, a istovremeno mudar način. Jer to je čar Bakmanovih knjiga.

Prepoučujemo

03

oktobar

Prepoučujemo

20

avgust

Prepoučujemo

28

jun

Prijavi se na newsletter

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2020 | Repertoar RS BlogSitemap