Poslednja prilika - Fredrik Bakman | Knjiga | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Fredrik Bakman

Poslednja prilika


Za još jedan bestseler švedskog autora morate pronaći mesto u vašoj čitalačkoj rutini.


Čim čujete ime Fredrika Bakmana znate da svet postaje lepše mesto. Pogotovo čitalačka oaza velikog broja ljubitelja njegovih knjiga. Ovaj švedski bloger i kolumnista postao je planetarno popularan od momenta kada je Čovek po imenu Uve pronašao put do srca mnogih ljudi. Po ovom omiljenom namćoru je snimljeni i istoimeni film koji je 2017. godine nominovan za Oskara i to za najbolje strano ostvarenje. Preveden je na skoro 50 jezika, a drži visoko mesto u Velikoj Britaniji po broju prodatih primeraka u 2016. godini.

Skoro trinaest miliona prodatih primeraka njegovih romana je zasigurno brojka vredna divljenja. U taj skor pored Uvea, spadaju i ‘Brit-Mari je bila tu’, Moja baka vam se izvinjava i  ‘Put do kuće svakog jutra sve je duži’. I čini se da je svaki sledeći nepredvidiv u svojoj lepoti i značaju za onog koji uživa u čitanju.

Ovog puta, svi njegovi ljubitelji su ostali oduševljeni novi naslovom Poslednja prilika koji sudeći po komentarima izaziva sjajne reakcije i dalje preporuke. Da li ste primetili da sve Bakmanove priče sadrže glavnog junaka koji je uvek u nekoj vrsti emotivnog “klinča“ sa drugom osobom? I da taj protagonista nosi u sebi dozu baksuzluka, ali ispod tih slojeva krije se beskrajno velikodušna, plemenita i mudra osoba. U ovoj Božićnoj sagi sudbina će spojiti jednu devojčicu željne zdravlja i čoveka kojem više nije do istog tog života.

Knjigu ‘Poslednja prilika’, predivnu novu Bakmanovu priču, možete nabaviti u svim Laguninim knjižarama u iznosu od 699 dinara. Lagunin Klub čitalaca predstavlja i odličan način da svoje omiljene naslove, kao i kompletan gift program nabavite po posebnim pogodnostima, a vašu lojalnost svakog meseca nagrađuju na različite načine. Uključujući i onaj omiljeni – rođendanski popust.

Obavezno nam javite utiske nakon čitanje knjige ‘Poslednja prilika’. Definitivno nećete ostati imuni na priču koja je ispričana na tako lep, jednostavan, a istovremeno mudar način. Jer to je čar Bakmanovih knjiga.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap