Pobednici - Fredrik Bakman | Knjiga | Laguna | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Fredrik Bakman

Pobednici


Finale jedne od najlepših književnih priča!


Sa instant razvojem savremenih tehnologija, u prilici smo da čujemo za nove književne žanrove, a pogotovo talentovane autore čije su priče jedinstvene u svojoj lepoti. Jedan od takvih spisateljskih magova je Fredrik Bakman, kojeg još zovu i skandinavskim čarobnjakom. Čitalačku javnost je oduševio finalnom pričom iz serijala o Medvedgradu pod nazivom Pobednici.

 

„Ne komplikuj.“ To je uobičajen savet i u hokeju i u životu. Nemoj da komplikuješ ovo ili ono više nego što je potrebno, nemoj previše da razmišljaš, najbolje ne razmišljaj uopšte. To bi moglo da važi i za priče kao što je ova, jer bi trebalo da bude moguće ispričati je brzo, pošto od početka do kraja ne traje ni dve nedelje, a koliko se toga uopšte može dogoditi za to vreme u dva hokejaška grada? Ne mnogo, naravno.“, citat iz knjige ‘Pobednici’

 

I upravo ste kroz Medvedgrad bili uvučeni u život i jednu uobičajenu svakodnevicu grada koji je od svih zaboravljenih, ali čuva svoju čar. Međutim, i ružna dešavanja mogu narušiti njegovu lepotu. Dve godine kasnije, na scenu stupaju isti junaci koji mogu dokazati da je svaki od njih pobednik svoje igre, ma koliko god ona izazovna bila.

Kroz njihove snove i maštanja shvatamo da je hokej ono što ih drži na okupu. I da je takva zajednica nepobediva. Po uzoru na prvu knjigu, snimljena je i istoimena serija, pa se tako i Bakman pridružio laureatima savremene književnosti jer su za sada svi njegovi romani širom sveta prodati u preko dvadeset miliona primeraka.

Ukoliko budete pažljivo pratili, izdavačka kuća Laguna često najavljuje takozvane „Dane knjiga Fredrika Bakmana“ tokom kojih možete nabaviti knjigu ‘Pobednici’ po sjajnim pogodnostima, ali i sa vašom klupskom karticom ova beneficija je zagarantovana. Regularna cena romana iznosi 1499 dinara i već sada ga možete nabaviti preko zvaničnih sajtova Lagune i Delfi knjižare kao i odlaskom u neku od njihovih najbližih knjižara. 

Šta mislite, kako će izgledati kraj ove male, šumske sage? Da li će imati srećan ili tužan kraj? Ili kraj koji je najbolji za obe strane. Jedva čekamo vaše utiske, zaista vam želimo kompletno uživanje u čitanju.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap