Film: Pad | Fall (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Fall

Pad

Režija: Skot Man


Film o savladavanju strahova na kakav niste navikli.


Uveliko se zahuktava nova, jesenja sezona, čak iako je leto još zvanično tu. Novi bioskopski hitovi po svim kriterijumima se svrstavaju u vanserijske, a za to pored svih aspekata je važan onaj jedan – utisci publike. I čini se da će to biti jedino bitno u budućnosti, kada kvalitet iznad svega bude nadvisio kvantitet. Do tada, toplo vam preporučujemo da svoje slobodno vreme posvetite novom psihološkom trileru pod nazivom Pad (Fall) u režiji talentovanog Skota Mana.

Kažu da vas ovo ostvarenje drži budnim u svakom momentu. Sudeći po zvaničnom trejleru, zaista je tako. I verovatno je tako kreiran kako bi se gledaoci u svakom momentu pitali šta će se naredno desiti. Da li u svom okruženju poznajete osobe koje su avanturistički raspoložene, do te mere da bi rizikovali sve samo da osvoje taj jedan zacrtani cilj? Upravo je to slučaj sa dve drugarice, Beki i Hanter, koje žele da testiraju sopstvene granice, ne shvatajući u kakvu opasnost se upuštaju.

Nakon tragične nesreće koju je Beki indirektno doživela, povukla se u sebe, čekajući da tuga prođe. U međuvremenu, dobija neobičan poziv od najbolje drugarice da u sred pustinje testiraju svoje granice i popnu se na stari, usamljeni toranj od 600 metara, same, bez ičije pomoći. Svesna da nema šta da izgubi, Beki pristaje na poziv i kreće u avanturu.

Filmu ‘Pad’  predviđaju solidan uspeh između ostalog i zbog propratnih efekata, poput parališućeg zvuka i brzih kadrova zbog kojih poželite da spasite glavne junakinje. Protagonisti ovog američkog trilera su Grejs Karolajn Kari, Virdžinija Gardner i Džefri Din Morgan.

U domaćim bioskopima, film ‘Pad’ startuje sa prikazivanjem od 15. septembra, a očekuje se velika posećenost uzimajući u obzir radnju. Uostalom, bioskopski repertoar vam pruža sijaset naslova u kojima možete uživati, a na vama je da izaberete onaj nakon čijeg gledanja imate želju da ga preporučite svima.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap