Otrovna ruža | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Poison Rose

Otrovna ruža

Režija: Džordž Galo, Frančesko Ćinkuemani


Holivudski privatni detektiv je došao nazad u svoj grad, a tamo ga je sačekao savršeni zločin. Ili skoro savršeni.


Film Otrovna ruža prati bivšu sportsku zvezdu Karsona Filipsa, koji je sada poročni privatni detektiv u gradu anđela, ali se sticajem okolnosti vratio u rodni gradić u Teksasu, u kojem se dogodio zločin pun intriga. Ovaj holivudski triler je napisan prema knjizi istog imena Ričarda Salvatorea, koji je jedan od scenarista, dok glavne uloge tumače slavni Džon Travolta (John Travolta) i Morgan Friman (Morgan Freeman).

Sve je počelo kada je pod nerazjašnjenim okolnostima ubijen neverni mladić, čime je njegova devojka postala glavna osumnjičena. Majka osumnjičene angažovaće bivšeg ljubavnika Karsona, kako bi istražio zločin i dokazao da je njena ćerka nepravedno optužena. To će ga naterati da se suoči sa vodećim ljudima organizovanog kriminala u tom mestu, ali i sa stvarima koje nosi iz svoje prošlosti.

U filmu Otrovna ruža društvo pomenutom Travolti, pravi i njegova ćerka Ela Blu (Ella Bleu Travolta). Pored njih igraju i Brendan Frejzer (Brendan Fraser), Famke Jansen (Famke Janssen), Peter Stormare, Ket Grejam (Kat Graham) i drugi. Ukoliko volite kombinaciju drame i trilera, od 27. juna u našim bioskopima možete zadovoljiti svoj ukus i pogledati film Otrovna ruža.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap