Film: Osmeh | (Smile 2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Smile

Osmeh

Režija: Parker Fin


Nakon ovog filma, osmehe ćete možda malo drugačije tumačiti.


Kreatori modernih horora se iz godine u godinu trude da poboljšaju kvalitet radnje kako bi zainteresovali gledaoce i podstakli ih na razmišljanje. Filmom Osmeh (Smile) ovaj žanr se podiže visoko na lestvici ostvarenja koje nećemo dugo zaboraviti. 

Naime, kako i obično biva, radnja ovakvih ostvarenja smeštena je u sklopu nekog mesta koje je ili mistično ili usko povezano sa neobjašnjivim aktivnostima ili ponašanjem. Kada je stigao prvi trejler za ovaj film u produkciji Paramount-a, gledaoci su ostali impresioniranim neobičnim scenarijom.

Naime, snimanje je započeto u oktobru prošle godine i imao je radni naslov ‘Nešto nije u redu sa Rouz’. Glavnu ulogu je ponela Sozi Bejkon, kći glumačkog para Kevina Bejkona i Kira Sedžvik, i zapravo je ovo njena prva uloga u filmu koji je produciran od strane poznatog holivudskog studija. Pored nje, ispred kamere se pojavljuju i Kajl Galner, Kal Pen, Rob Morgan, Džesi Ašer, Džudi Rejes, Kejtlin Stejsi i Gilijan Zinser.

Režiju filma ‘Osmeh’ potpisuje Parker Fin i baziran je na njegovom kratkometražnom filmu ‘Laura Hasn’t Sleep’ u kome glavnu ulogu ima upravo Kejtlin Stejsi. Ona se pojavljuje u ovom trejleru pa se negde i pretpostavlja da je ovo nastavak priče.

Doktorka Rouz Koter ima misiju – da pomogne svakom pacijentu na radnom mestu koje je specifično po mnogo čemu. Međutim, nakon što je bila svedok jednog bizarnog i pre svega – traumatičnog događaja, ona sama biva proganjana pojavama koje ne može nikome objasniti, pa čak ni najbližima. Sve dok ne zastane i zaključi da je retrospektiva njene prošlosti bitna za analizu budućnosti.

Domaća premijera filma ‘Osmeh’ je zakazana za početak 29. septembar, a do tada će se objavljivati određene, zanimljive sekvence koji će definitivno podstaći i ne-ljubitelje ovog žanra da ga pogledaju.

A kakva su vaša očekivanja? I da li možete naslutiti rasplet?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap