Nikola Vranjković - Koncert 26.12.2023. | MTS dvorana
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Teorija zabave

Nikola Vranjković


Novogodišnji koncert koji je prerastao u tradiciju.


Nikola Vranjković, muzičar, tekstopisac, kompozitor, producent i gitarista je za 26. decembar u zakazao veliki koncert. Posle tačno godinu dana od prethodnog koncerta u MTS dvorani, na istom mestu se susreće sa beogradskom publikom.

Za Nikolino ime se prevashodno vezuje Block Out, grupa za koju je on predstavljao ključnu autorsku ličnost. Sa ovom grupom je više od 10 godina stvarao i kreirao brojne hitove uključujući prepoznatljive ‘Bedem’, Dan koji nikad nije došao, ‘Čarobni akord’. Te decembarske večeri će izvesti hitove sa svog albuma ‘Veronautika’ koji je 2017. godine proglašen za najbolji album godine (na osnovu uzorka prikupljenog od glasova slušalaca radija Beograd 202).

„Ja pišem pesme celog života. Nisam se nikada angažovao negde na jedan način, a drugde na drugi način. U stvari, nisam se ni angažovao. Pišem o svom životu i životima svojih prijatelja i uvek mi je bilo važno da oko sebe imam vrhunske muzičare kakvi su Balać Aleksandar, Dragoljub Marković ili Miljko Radonjić iz Block Out-a ili ovi ljudi sa kojima danas sviram“, rekao je Nikola Vranjković.

Kao i ranijih godina, na predstojećem prednovogodišnjem koncertu publika može očekivati posebna iznenađenja. Ono što se svakako očekuje jeste dobra atmosfera i povezanost sa publikom.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga sa koje pozicije želite da slušate i gledate performans Nikole Vranjkovića. U pitanju su cene od 2300, 2700 i 3000 dinara. Karte se nalaze u slobodnoj prodaji na blagajni MTS dvorane i na svim lokacijama u sklopu prodajne mreže Tickets servisa. Za više informacija kliknite na baner ispod teksta.

Javite nam utiske sa jednog od najiščekivanijih koncerata u ovoj godini kojim će se zaokružiti jedna kvalitetna muzička sezona.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap