Nikola Vranjković - Koncert 2021 | Kombank dvorana
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
Biološki minimum

Nikola Vranjković


Novogodišnji koncert koji je prerastao u tradiciju


Nikola Vranjković, muzičar, tekstopisac, kompozitor, producent i gitarista je za 28. decembar u Kombank dvorani zakazao veliki koncert. Na njemu će promovisati aktuelni trostruki ‘live’ album pod nazivom „Biološki minimum“, koji je snimljen upravo na prethodnom nastupu u istoj beogradskoj dvorani pre dve godine.

Za Nikolino ime se prevashodno vezuje Block Out, grupa za koju je on predstavljao ključnu autorsku ličnost. Kako sam kaže, za predstojeći prednovogodišnji koncert spremio je posebna iznenađenja. Ono što se svakako očekuje jeste dobra atmosfera i povezanost sa publikom. Sa ovom grupom je više od 10 godina stvarao i kreirao brojne hitove uključujući prepoznatljive ‘Bedem’, Dan koji nikad nije došao, ‘Čarobni akord’, a te decembarske večeri će izvesti hitove sa svog najnovijeg albuma ‘Veronautika’ koji je 2017. godine proglašen za najbolji album te godine (na osnovu uzorka prikupljenog od glasova slušalaca radija Beograd 202).

„Ja pišem pesme celog života. Nisam se nikada angažovao negde na jedan način, a drugde na drugi način. U stvari, nisam se ni angažovao. Pišem o svom životu i životima svojih prijatelja i uvek mi je bilo važno da oko sebe imam vrhunske muzičare kakvi su Balać Aleksandar, Dragoljub Marković ili Miljko Radonjić iz Block Out-a ili ovi ljudi sa kojima danas sviram“, rekao je Nikola Vranjković.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga sa koje pozicije želite da slušate i gledate performans Nikole Vranjkovića. U pitanju su cene od 1500, 1800 i 2000 dinara. Karte se nalaze u slobodnoj prodaji na blagajni Kombank dvorane i na svim lokacijama u sklopu prodajne mreže Tickets servisa. Za više informacija kliknite na baner ispod teksta.

Javite nam utiske sa jednog od najiščekivanijih koncerata u ovoj godini kojim će se zaokružiti jedna kvalitetna muzička sezona.

Prepoučujemo

04

novembar

Prepoučujemo

09

oktobar

Prepoučujemo

04

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap