Nick Cave and The Bad Seeds | Štark Arena | Koncerti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
Ghosteen

Nick Cave and The Bad Seeds

OTKAZANO


Vest da je planetarno popularni kantautor srpsku prestonicu uvrstio na listu gradova u okviru svoje turneje je obradovala mnoge.


Na veliku radost mnogih obožavalaca Nik Kejv i njegov prateći bend ,,Bed Sidsʼʼ (Nick Cave and The Bad Seeds) su uvrstili srpsku prestonicu u okvir svoje evropske i britanske turneje. I čini se da se ovaj koncert dugo čekao, bez obzira što je Nik poslednji put svoj muzički performans u Beogradu imao 2017. godine. Rezervišite 15. maj 2021. godine u svojim kalendarima, jer će Štark Arena tog proleća biti mesto održavanja pravog spektakla.

Za Nika Kejva bi se moglo pisati i pričati unedogled. Toliko lepih događaja, aktivnosti, pesama i anegdota se vezuju za njegovo ime i karijeru. Nik Kejv i njegov bend su prvi put svirali u Srbiji daleke 1990. godine u beogradskom Studentskom kulturnom centru. I čini se da su nakon toga još više postali omiljeni, između ostalog, i zbog emocije koju prenose publici.

Često se u simboličkom smislu kaže da je Nik Kejv sinonim za ljubav obojenu tugom i tamom. Štaviše, njegov glas je istovremeno toliko lep, a toliko tužan jer dotiče ono najranjivije u samom čoveku. Zbog muzike je napustio studije slikarstva kako bi se posvetio ono za šta zaista ima više talenta. Mnogi muzički kritičari ističu činjenicu da Nik ne peva, već izvlači glas iz najtamnijih dubina duša.

Svima je prepoznatljiva njegova numera iz nama omiljene serije Birmingemska banda (Peaky Blinders) – Red Right Hand. ‘And no more shall we part’, ‘Into my arms’, ‘The ship song’, ‘Deanna’, ‘Loverman’, ‘Do you love me?’ su samo neki od hitova koje će te majske večeri uživo izvesti ‘Nick Cave and The Bad Seeds. Štaviše, najnoviji album, 17. po redu pod nazivom Ghosteen je već oduševio fanove širom sveta.

Ulaznice se brzo rasprodaju pa ćete morati da budete isto toliko brzi. Cene se kreću u zavisnosti od zone u kojoj želite da slušate i gledate Nika (3300, 3600, 3900, 4500, 4900, 5600 dinara). Karte možete nabaviti na blagajni Štark Arene, svim Tickets.rs prodajnim mestima kao i na zvaničnom sajtu ovog posrednika.

Koncert ‘Nick Cave and The Bad Seeds’ je nešto što ne smete propustiti, jer uživanje u dobroj i kvalitetnoj muzici nema cenu.

Prepoučujemo

16

april

Prepoučujemo

04

mart

Prepoučujemo

15

mart

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap