Nestvarno, a stvarno | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Živojin Petrović

Nestvarno, a stvarno


Ovo nije samo još jedna knjiga o Beogradu.


Navikli smo da izdavačka kuća Laguna objavjuje zaista kvalitetne naslove. Pogotovo one koje se tiču istorije i onih zanimljivih anegdota u vezi sa našom voljenom prestonicom. Međutim, jedan neobičan roman je pronašao put do srca mnogih čitalaca upravo zbog svoje autentične tematike. U pitanju je knjiga Nestvarno, a stvarno, autora Živojina Petrovića.

Svoju ljubav prema kibernetici i elektronici, Živojin Petrović već godinama uspešno primenjuje u brojnim sferama života, uključujući i onu koja se tiče nauke. Pa je tako 2018. godine formirao omiljeni regionalni kanal nauke i umetnosti Brainz TV čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik. Međutim, njegova ljubav prema Beogradu se ne umanjuje, a pogotovo ona skrivena strana ove balkanske oaze. Uspeo je da u jednom romanu, uz pomoć Aleksandra Vasiljevića otkrije neverovatne priče iz prošlosti.

Živojin Petrović je strastveni ljubitelj Beograda i beogradskih kuloara u kojima se kriju fantastične anegdote i ličnosti koje su oblikovale istoriju ovog mesta. Da li znate ko je bio đavo među beogradskim balerinama koji je te 1932. godine uspeo da pomuti razum mnogim umetnicama? Da li znate koja naša ličnost je čak jedanaest puta bežala iz logora? Ko je spremao med za Francuskinje? I da li ste ikad čuli da je jedan Srbin bio najbolji iluzionista na svetu? Knjiga ‘Nestvarno, a stvarno’ je podeljena u nekoliko celina i poglavlja uključujući i one koji su posvećeni najvećim dobrotvorima našeg društva o kojima malo znamo. Jedna od nama interesantnih jeste priča o čoveku koji je živeo 29, a proživeo 290 godina.

Ovaj fantastični skup beogradskih priča možete nabaviti u svim Laguninim knjižarama, kao i na njihovom sajtu po ceni od 699 dinara. Takođe, u svakom momentu možete iskoristiti pogodonosti sa njihovom karticom i tako postati deo velike porodice Laguninog Kluba čitalaca.

‘Nestvarno, a stvarno’ nije još jedna tipična knjiga o Beogradu. Štaviše, sigurni smo da ćete nakon njenih pročitanih stranica biti motivisani da saznate šta se dodatno krije iza priča koje su vam zaokupirale pažnju. Jer takve priče vrede vašeg vremena i interesovanja.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap