Nemoguća misija: Odmazda - prvi deo (2023) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo

Režija: Kristofer Makvori


Da li je pred Itanom Hantom zaista nemoguća misija?


Sedma umetnost ne zna za letnje ili zimske pauze. Ono što je karakteristično za nju (barem u poslednjih par godina) jeste oživljavanje starih hitova zbog kojih je bioskopsko iskustvo daleko kvalitetnije. Jedan od njih je franšiza Nemoguća misija, koja će ovog leta predstaviti novi nastavak.

Tom Kruz je ovoga puta prevazišao sebe – učestvovao je u stvaranju najskupljeg filma svih vremena. U kolaboraciji sa režiserom Kristoferom Makvorijem, uspeli su da nakon nekoliko otkazivanja zbog svetske epidemije dovedu do kraja sedmi nastavak u kojem je potrošeno preko 290 miliona dolara.

Štaviše, ‘Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo’ je prvi od tri dela , dok će se preostala dva nastavka u etapama prikazivati 2024. i 2025. godine.

Navikli ste da je Itan Hant i njegova IMF ekipa spremna na sve. Upravo zbog ove činjenice, preporučuju vam da apsolutno svaku scenu propratite na velikom platnu kako bi vaše iskustvo kao gledaoca bilo neverovatno. Ovoga puta, malo ćemo otputovati do šarmantnih kanala Venecije, usput prošetati do antičkog Rima, a malo i zagrebati okolinu američke prerije. Dakle – fantastična avantura.

Osim toga, upoznati ste sa tim da Tom Kruz gotovo sve scene snima bez dublera i specijalnih efekata. Nakon promocije njegovog filma ‘Top Gun’, Kruz je dobio i pilotsku dozvolu, a pritom ima i dozvolu za upravljanjem svim motornim vozilima, brodovima, jedrilicama i ostalim, specifičnim vozilima na sličan pogon.

Nakon gotovo tri decenije od prve snimljene klape Nemoguće misije, Itan je bio u prilici da se susretne sa najrazličitijim neprijateljima u pustolovinama kojima je nemoguće predvideti uspešan završetak. Međutim, njegova spremnost i želja za sveopštim dobrom biće stavljene na test kada se u rutinu ovog agenta vrate stari neprijatelji sa oružjem koje preti da uništi čitav svet.

Za potrebe snimanja filma ‘Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo’, on je snimio prema mišljenju mnogih saradnika najopasniju scenu u kojoj vozi motocikl sa litice pre nego što aktivira padobran koji ga bezbedno spušta na tlo dok motor pada u ambis.

Da li ste spremni za ovu akcionu avanturu?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap