Negative - koncert, 5. april 2024. | Bitefartcafe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Dva koncerta

Negative


Rezervišite 5. ili 6. april u vaš kalendar, birajući da uživate u još jednom sjajnom koncertu.


Ljubitelji tvrđeg zvuka su se navikli na odlične koncerte grupe Negative. Što nas ne čudi s obzirom na njihov kvalitet, a posebno ako se uzme u obzir da ovu grupu predvodi diva svetskog glasa, Ivana Peters. Novi koncerti održaće se dva dana zaredom, u petak 5. aprila i subotu 6.aprila u Bitefartcafe-u.

O grupi Negative postoje samo najbolje kritike. Pogotovo za muziku koju izvode i predstavljaju u javnosti. Ovaj rok sastav osnovan je daleke 1999. godine, a prestao je sa radom 2015. godine usled nepredviđenih okolnosti. U tom periodu, odmah su postali prepoznatljivi nakon objavljenog prvenca ‘Ja bih te sanjala’ koji je danas neizbežan u sklopu svih domaćih, muzičkih repertoara. Pored Ivane Peters, ovu grupu čine i Nikola Radaković, Milen Zlatanović i Darko Janošević.

Sa specifičnom energijom, muzikom i nastupima, Negative postaje popularan među mlađom generacijom koja rok počinje da doživljava na drugačiji, a istovremeno i inovativan način. Čuveni spot Svet tuge, snimljen na jednom beogradskom krovu postao je jedan od Ivaninih poznatijih, pogotovo zbog srceparajućih stihova. Tokom karijere, snimili su četiri kvalitetna albuma, ali su se ponovo okupili i sa starom energijom krenuli u nove, muzičke pobede. Hitovi poput ‘Ti me ne voliš’, ‘Tango’, ‘Zbunjena’ će biti uživo izvedeni u novom aranžmani kako bi se publika podsetila odličnih melodija.

Cena ulaznice za koncert grupe Negative iznosi 1900 dinara. Očekuje se da će u ovakvoj lepoj i intimnoj atmosferi podsetiti ljubitelje dobrog zvuka na muziku za koju se i dalje vezuju kvalitet i postojanost.

Povedite vama omiljenu osobu te aprilske večeri u Bitefartcafe i podsetite se zašto za ovakve događaje vredi izdvojiti vreme i energiju.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap