Film: Ne brini, draga | Don't Worry Darling (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Don't Worry Darling

Ne brini, draga

Režija: Olivija Vajld


Da li ste zaista ovako zamišljali jednu ljubavnu priču?


Do kraja kalendarske 2022. godine za jesenji period najavljeni su naslovi koji mame na gledanje i dodatno istraživanje. Jedno od takvih jeste i američko ostvarenje, iza kojeg stoji talentovana glumica, režiserka i producentkinja Olivija Vajld, pod nazivom Ne brini, draga (Don’t Worry Darling).

Kako već glasine kruže, ovaj američki psihološki triler je pun iznenađenja i zapleta, a već sada mu procenjuju veliki uspeh uzimajući u obzir priču, vizuelne momente i odabir glumaca. Sam scenario je napisala Kejti Silberman, a temelji se na ideji Kerija van Dajka, Šejna van Dajka i Silbermanove. Glavni protagonisti pored Olivije Vajld su Florens Pju, jedan od omiljenih pevača današnjice – Hari Stajls, Džema Čen, Kiki Lejn, Nik Krol i Krin Pajn.

Zamislite jednu zajednicu u kojoj sve cveta, raste i miriše. Zajednicu koja je po svim kriterijumima savršena. U njoj tokom 1950-ih žive Alis (Florens Pju) i Džek (Hari Stajls), mladi bračni par i to baš u gradu koji je stvoren i finansiran od strane tajanstvene firme u kojoj Džek radi. Taj grad pod nazivom „Viktorija“ je eksperimentalno mesto koje zapravo krije mnogo više tajni nego što svi ostali zapravo misle.

Dok muževi ispunjavaju svoju obaveznu dužnost – provodeći svaki dan u sedištu istoimene firme, radeći na takozvanom „razvoju progresivnih materijala“ njihove žene uživaju u zasluženom luksuzu. Međutim, kada se Alis iznenada zainteresuje za poslove svog supruga, neobično klupko tajni počinje da se odmotava. Izvršni direktor Frenk i njegova partnerka Šeli su po mnogo čemu specifični i krajnje misteriozni, ne želeći da otkriju šta je pozadina ovog multimilionskog biznisa.

Sve što traže od svojih zaposlenih jeste ostvarenje cilja, uz maksimalnu diskreciju u pustinjskoj distopiji u kojoj su se našli. Kako se povećava Alisina radoznalost, tako raste i oprez ostalih učesnika ove farse koji ne dopuštaju da budu raskrinkani. 

Film ‘Ne brini, draga’ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 22. septembra, a na vama je da uživate u priči koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Da li ste spremni?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap