Film: Nasledstvo | The Estate (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Estate

Nasledstvo

Režija: Din Krejg


Komedija koja nam je potrebna u ovim hladnim danima.


Filmski univerzum je bogat različitim ostvarenjima koja možemo gledati i po nekoliko puta, a da se tokom svakog emitovanja osećamo kao da ih gledamo po prvi put. Međutim, brojni scenaristi i reditelji u želji da barem na trenutke poprave kvalitet svačijeg života, kreiraju komedije tokom kojih se prisećamo zašto je smeh najdelotvornija terapija. Tako je i u slučaju sa najnovijim američkim ostvarenjem Dina Krejga pod nazivom Nasledstvo (The Estate).

Ovo nije još jedna ista smešna priča sa poučnim krajem. Krejg je režirao film kako bi na jednom mestu okupio dobro poznata imena iz sveta glume sa ciljem podsećanja zašto baš ona važe za neka od najcenjenijih u domenu komedija. Na bioskopskom platnu imaćete prilike da vidite i talentovanu Anu Faris (u ulozi Savane), Toni Kolet (u ulozi Mejsi), Ketlin Terner (u ulozi Hilde), Rouzmeri Devit (u ulozi Beatris), Dejvida Dukovnija (u ulozi Ričarda), Rona Livingstona (u ulozi Džejmsa) i Kejlu Monteroso Mehiju (u ulozi Elen).

Radnja filma ‘Nasledstvo’ je na prvi pogled predvidiva, ali samo na prvi pogled. U centru zbivanja su dve sestre, Savana i Mejsi koje su celog života kuburile sa novcem, pre toga upustivši se u preduzetničke vode, bez sreće sa uspehom. Međutim, u njihov život se vraća ne baš omiljena tetka Hilda koja je na samrti i u rascepu sa odlukom kome da ostavi svoje bogatstvo u nasledstvo. Na tom putu se pojavljuju i nezvani gosti, sa istom misijom.

Film ‘Nasledstvo’ u domaćim bioskopima počinje sa prikazivanjem 15. decembra. I ovo je savršena prilika da kraj jednog kalendarskog perioda obeležite odlaskom sa vama dragim osobama sa kojima ćete zajedno uživati u ovoj komediji.

I ono što će nas najviše zanimati – za koga ste na kraju navijali da dobije tetkino nasledstvo?

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap