Muzej iluzija Beograd | Muzeji i izložbe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Nušićeva 11

Muzej iluzija


Muzej iluzija Beograd pruža jedno od najzanimljivijih iskustava!


Uđite u fascinantni svet iluzija koje će vam poljuljati poverenje u čula, ali vas pritom i oduševiti; svet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti. Nakon posete ovom jedinstvenom muzeju ostaćete zadivljeni jer ništa nije onako kako se čini, posebno ne u Muzeju iluzija!

Da li ste spremni za još veću, još bolju, još fascinantniju avanturu? Posetite Muzej iluzija u Beogradu jer vas tamo čeka intrigantno vizuelno, čulno i edukativno iskustvo s pregršt novih, još neviđenih iluzija. Muzej pruža prostor za društven i zabavan izlet u svet koji očarava sve generacije. To je savršeno mesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom i nije samo mesto za decu, koja obožavaju da dolaze, to je i mesto za roditelje, parove, dede i bake.

Posetioci će imati prilike da istraže novine u postavci muzeja, kao što su krajnje neobičan Kafe Iluzija koji prkosi osnovnim zakonitostima gravitacije i neverovatna soba simetrije. Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koji stvara Vortex tunel. Vortex će vas potpuno izbezumiti i naterati da se svojski borite u napredovanju kroz rotirajući cilindar i nastojanju da napravite svaki sledeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini. Iskrivite sliku o sebi u sobi ogledala, izgubite se u beskonačnoj sobi, oduprite se gravitaciji i odnosima veličina i fotografišite se u svim, ali baš u svim nemogućim pozama. Pravo bogatstvo eksponata sigurno će vas navesti da protrljate oči u neverici. Kroz zabavne i atraktivne varke, naučićete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i nauci, posle čega ćete bolje razumeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razume.

Radno vreme Muzeja iluzija je svakog dana od 9 do 22 časa. Cena karte za odrasle iznosi 900 dinara, dok je za decu od 5 do 15 godina – 650 dinara. Na raspolaganju je i porodična ulaznica (2500 dinara), a popust se može ostvariti na grupno posetu (10 i više posetilaca).

 

 
Muzej iluzija, Nušićeva 11 (muzejiluzija.rs)
Muzej iluzija, Nušićeva 11 (muzejiluzija.rs)
Muzej iluzija, Nušićeva 11 (muzejiluzija.rs)
Muzej iluzija, Nušićeva 11 (muzejiluzija.rs)
Muzej iluzija, Nušićeva 11 (muzejiluzija.rs)
Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap