Mortal Kombat - Antievrovizijski koncert | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Antievrovizijski koncert 11

Mortal Kombat


„Ko bi rekao da takva glupost može toliko da traje?“


U svom maniru zapitali su sе momci iz benda Mortal Kombat. Da li višegodišnje ponavljanje „gluposti“ nju potvrđuje ili demantuje? Mi verujem u ovo drugo! I ove, kao i prethodnih deset godina, oni će održati Antievrovizijski koncert. Tradicionalni koncert ove godine se održava na Beogradskom sajmu, 27. juna sa početkom u 19 časova.

Antievrovizijski koncerti traju sada već 11 godina, koilko i bend. Uvek se održavaju iste večeri kad i finale Evrovizije. Mortal Kombat neguje tvrd zvuk, koji se karakteriše kao kombinacija (hevi)metala i panka, a prepoznatljivi su po svojim provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način suprostavljaju lošem uticaju na mlade. Te pojave, tj. napasti su prema njihovim rečima – izopačeni umovi, jeftina uživanja, iskrivljene vrednosti. Što pojašnjava zašto koncerti imaju prefiks – antievrovizijski.

Na prethodnom koncertu imali su priliku da predstave poslednji album, koji je u vrhuncu njihove kreativnosti nazvan ‘Decenija’. Pesme sa tog albuma pojačale su spisak hitova sa prethodna 4 studijska izdanja i prouzrokovala nova dernjanja i buđenja komšiluka. Vođa benda Kriki, koji je u Beogradu 2009. godine sastavio bend, nije ni slutio da će iz godine u godinu tražiti sve veći prostor za posetioce koju uporno dolaze da ih vide i slušaju.

Kao i na svakoj Antevrovizij biće dosta, kako ih oni nazivaju, HITOVA, ali i iznenađenja koja će ulepšati noć prisutnima. Ti hitovi su, između ostalih, pesme ‘Nemoj biti emo’, ‘Seljačka buna’, ‘Evrovizija’, ‘Post’o sam metalac’, ‘Devedesete’, ‘Rijaliti’. Teški i „glasni“ stihovi poslednje pesme, dobili su još veću jačinu izvedbom dece iz ansambla ‘RocHoir kids’.

Umesto da učestvovanja na Beoviziji i želje da Evropa čuje i glasa za njih, izabrali su da zabavljaju kritičnu masu u svome gradu. Cena ulaznice u prvom kontigentu iznosi 600 dinara. Verujemo da će Mortal Kombat i ovoga puta ispuniti sva očekivanja verne publike. Dođite na 11. Antievrovizijski koncert i postanite deo tradicije!

Prepoučujemo

03

oktobar

Prepoučujemo

04

jul

Prepoučujemo

26

jun

Prijavi se na newsletter

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2020 | Repertoar RS BlogSitemap