Mortal Kombat - Antievrovizijski koncert 2022 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Antievrovizija 12

Mortal Kombat


„Ko bi rekao da takva glupost može toliko da traje?“


U svom maniru zapitali su sе momci iz benda Mortal Kombat. Da li višegodišnje ponavljanje „gluposti“ nju potvrđuje ili demantuje? Mi verujem u ovo drugo! Ponovo će kao i prethodnih godina, sa izuzetkom prethodne, održati Antievrovizijski koncert. Tradicionalni koncert ove godine se održava na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, 21. maja sa početkom u 19 časova.

Antievrovizijski koncerti traju više od 10 godina, koilko i bend. Uvek se održavaju iste večeri kad i finale Evrovizije. Mortal Kombat neguje tvrd zvuk, koji se karakteriše kao kombinacija (hevi)metala i panka, a prepoznatljivi su po svojim provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način suprostavljaju lošem uticaju na mlade. Te pojave, tj. napasti su prema njihovim rečima – izopačeni umovi, jeftina uživanja, iskrivljene vrednosti. Što pojašnjava zašto koncerti imaju prefiks – antievrovizijski.

Na jednom od prethodnih koncerata imali su priliku da predstave poslednji album, koji je u vrhuncu njihove kreativnosti nazvan ‘Decenija’. Pesme sa tog albuma pojačale su spisak hitova sa prethodna 4 studijska izdanja i prouzrokovala nova dernjanja i buđenja komšiluka. Vođa benda Kriki, koji je u Beogradu 2009. godine sastavio bend, nije ni slutio da će iz godine u godinu tražiti sve veći prostor za posetioce koju uporno dolaze da ih vide i slušaju.

Kao i na svakoj Antevroviziji biće dosta, kako ih oni nazivaju, HITOVA, ali i iznenađenja koja će ulepšati noć prisutnima. Ti hitovi su, između ostalih, pesme ‘Nemoj biti emo’, ‘Seljačka buna’, ‘Evrovizija’, ‘Post’o sam metalac’, ‘Devedesete’, ‘Rijaliti’. Teški i „glasni“ stihovi poslednje pesme, dobili su još veću jačinu izvedbom dece iz ansambla ‘RocHoir kids’.

Umesto učestvovanja na Beoviziji i želje da Evropa čuje i glasa za njih, izabrali su da zabavljaju kritičnu masu u svome gradu. Cena ulaznice u prvom kontigentu iznosi 800 dinara. Verujemo da će Mortal Kombat i ovoga puta ispuniti sva očekivanja verne publike. Dođite na Antievroviziju 12 i postanite deo tradicije!

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Mortal Kombat

  1. Ovo je poruka jednog strica(47) koji sa suzama radosnicama u ocima objavljuje da ga je bratanac (17) pitao da zajedno podju na svirku MORTAL COMBATa \m/ #PUNKISNOTDEAD C Y THERE

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap