Film: Morbius (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Morbius (2022)

Morbius

Režija: Danijel Espinoza


Marvelov vampir je konačno dobio svoju filmsku adaptaciju.


Na pitanje da li su njihovi filmski junaci loši momci ili heroji, Marvelov filmski univerzum ostavlja tumačenje ovog odgovora ljubiteljima njihove franšize. Čini se da ćemo u ostvarenju Morbius dobiti rešenje ove zagonetke.

Oko realizacije projekta koji je zasnovan na Spajdermen licenci se dugo premišljalo. Izbor je pao na Morbiusa, živog vampira u ljudskom obliku kojeg su nesrećne okolnosti naterale na neočekivane postupke. Američki producenti Mat Tolmah i Avi Arad su odlučili da svu svoju pažnju i energiju usmere na realizaciju Morbiusa, vampira koji je specifičan po mnogo čemu. Baš zbog toga su izabrali i Džareda Leta (Jared Leto) koji se fenomenalno snašao u ovoj ulozi. Snimanje je započeto u novembru 2019. godine, a sudeći po reakcijama publike na sam trejler – očekuju nas sjajni momenti.

Doktor Majkl Morbius je od rođenja živeo sa nesrećom. Svoju “karijeru“ je započeo kao negativan lik, a završio kao tragičan heroj. Ovaj biohemičar boluje od retkog oboljenja krvi, a neobičan eksperiment mu pokazuje da za njegov problem postoji rešenje. Međutim, sve u jednom momentu postaje naopako i on polako postaje svestan svoje želje za krvlju, čime poprima sve osobine živog vampira. Dobija nove sposobosti koje prevazilaze okvire normalnog i koje ne može da kontroliše.

Džaredu se u filmu pridružuju i Met Smit, Adrija Arhona i Džared Haris. U domaćim bioskopima film će se prikazivati od 31. marta.

Uvereni smo da vas još jedan proizvod Marvelove franšize neće razočarati jer se na njima dugo i predano radilo. ‘Morbius’ je samo logičan nastavak uspeha koji su zabeležili prethodni filmovi.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap