Letu štuke - koncert | Dom omadine 2024 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Kontakt konferencija

Letu štuke


Ovogodišnju Kontakt konferenciju će upotpuniti jedan od omiljenih sarajevskih bendova.


Jedna od muzičkih poslastica koji nas očekuje u Beogradu je koncert grupe Letu štuke koji je zakazan za 22. mart sa početkom u 21 sat. Koncert će se održati u Dom omladine u sklopu koncertnog programa ‘Kontakt konferencije’.

Koja vam je prva asocijacija na ovu fantastičnu petorku? Da li imate omijeni singl sa njihovog bogatog muzičkog repertoara? Nadajući se najboljem ishodu, jedan od najpopularnijih bendova današnjice je odlučio da obraduje beogradsku publiku. Za njihovo ime se vezuje turbulentna istorija puna zanimljivosti i neočekivanih obrta.

Formirali su se davne 1986. godine sa željom da kvalitetnu muziku promovišu na najbolji mogući način van granica njihove domovine. I to im je uspelo. Jedna od interesantnih činjenica je da su četiri srednjoškolca osnovala bend čije je ime ‘Letu štuke’ nastalo od jednog partizanskog filma sa ratnom i bolnom tematikom. Ovo im je, između ostalog, bila inspiracija za hitove koji se i danas zdušno pevaju.

Do poslednjeg albuma Topla voda objavljenog 2018. godine, grupa je imala brojne uspone i padove, uključujući i privremeni raspad zbog tadašnjih društveno-političkih promena. Međutim, frontmen Dino Šaran je znatno osvežio repertoar grupe. Pesme poput ‘Šutiš’, ‘Tesla’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Supermarket’, ‘Zemlja gori’ kao i brojne ostale prepoznatljive širom regiona i među brojnim generacijama. 

Cena ulaznice iznosi 2000 dinara, a još malo ih je ostalo u slobodnoj prodaji. Svoju ulaznicu možete nabaviti direktno na svim prodajnim mestima Tickets servisa širom Srbije, a ukoliko nemate slobodnog vremena uvek vam je na raspolaganju i njihov zvanični sajt.

Koji muzički hit sastava ‘Letu štuke’ biste želeli da čujete u predstojećoj prolećnoj noći?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap