Lena Kovačević - koncert 2022 | Zvezdara Teatar | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Toplo zimsko veče

Lena Kovačević


Njeni koncerti se ne propuštaju.


Umetnica koja svojim glasovnim mogućnostima pruža nešto novo i osvežavajuće na srpskoj sceni, džez pevačica, kompozitor i tekstopisac Lena Kovačević će održati solo koncert pod nazivom Toplo zimsko veče. Nastupiće na sceni Zvezdara teatra 31. januara sa početkom od 19.30.

Kako obično biva, talenat se u jednoj porodici prenosi s kolena na koleno, pa je tako i Lena nasledila talenat od oca Duška Kovačevića, srpskog pisca, režisera i scenariste. I čini se kako godine prolaze, da je ova umetnica sve više zapaženija, cenjenija i popularnija, ne samo zbog sadržaja koji plasira javnosti, već zbog osobina i skromnog stava koji je čine jedinstvenom.

Bićete u prilici da proputujete kroz sve Lenine stihove, singlove, obuhvatajući i pesme iz popularnog domaćeg filma Nije loše biti čovek u kojem je imala jednu od glavnih uloga zajedno sa Vojinom Ćetkovićem, Brankom Katić. Gordanom Kičićem i Andrijom Miloševićem. Lena Kovačević je muzičarka sa ozbiljnim stažom i karijerom koju je dugo i pažljivo gradila.

Do sada je objavila tri studijska albuma, a njen singl Cafe je već dugi niz godina jedna od najslušanijih pesama na domaćim i inostranim radio stanicama, a saradnja sa francuskim muzičarem C.Sen-om je bila logičan odgovor na ovoliku popularnost. Album „Džezeri“ rađen je u Beogradu i Njujorku i objavljen je 2015. godine kao Lenin album-omaž, posvećen Bajaginim hitovima.

Jedinstvena cena ulaznice iznosi 1500 dinara. Možete je u nekoliko klikova obezbediti na zvaničnom sajtu Zvezdara teatra i tako izabrati željeno mesto ili posetiti blagajnu u Milana Rakića 38. Koncert će biti održan u sklaldu sa svim važećim epidemiološkim merama, kako bi ljubitelji Leninog stvaralaštva mogli maksimalno da uživaju.

Koju pesmu Lene Kovačević jedva čekate da poslušate poslednjeg dana januara u prestoničkom pozorištu?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap