Kralj lavova | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
The Lion King

Kralj lavova

Režija: Džon Favre | Scenario: Džef Natanson


Jul deluje toliko daleko. Ali ga sa velikim nestrpljenjem iščekujemo.


Nešto na čemu smo odrasli u svakom smislu, ovakva vest predstavlja izuzetan momenat! Diznijev klasik Kralj Lavova (The Lion king) konačno će biti ekranizovan i to u velikom stilu. Američka premijera je zakazana za 18. jul ove godine, a u ostalim delovima sveta će se prikazivati par dana kasnije.

Davne 1994. godine, čuvena Diznijeva produkcija je predstavila jednu emotivnu priču pretočenu u animirani film Kralj lavova. Toliko emotivnu da na nju niko nije imun. Kada sebe sagledate iz perspektive odrasle osobe, da li i dalje smatrate da vas ova životinjska saga i dalje dotiče? Verujemo da je odgovor potvrdan. Dodatna nostalgija je pojačana kreiranjem posebnog video materijala od strane ljubitelja ovog crtaća, u kojem se upoređuju sekvence iz animiranog filma i prave ekranizacije. Sličnosti su i te kako velike, gde su čak i senke životinja identično kopirane. Sjajno, zar ne?

Među glumcima koji pozajmljuju glasove našli su se Set Rogen (Seth Rogen), Donald Glover (Donald Glover), Ejmi Sedaris (Amy Sedaris) i mnogi drugi. Muzičku podlogu ponovo stvaraju Hans Cimer (Hans Zimmer) i Elton Džon (Elton John), a između ostalih u njoj učestvuje planetarno popularna Bijonse (Beyonce). Gledaoci u Srbiji će od 18. jula imate priliku da pogleda ovo ostvarenje u verziji sihronizovanoj na srpski jezik ili izvornu verziju sa titlom. Mi jedva čekamo da pogledamo ovaj fantastičan klasik u novom ruhu u našim bioskopima!

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Kralj lavova

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap