Kolja | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Nikola Pejaković

Kolja


Koncert koji vredi posetiti i uživati u njemu.


Vest da će nama i vama omiljen Nikola Pejaković Kolja po prvi u Sali Amerikana Doma omladine održati koncerte dva dana za redom, 2. i 3. decembra odjeknula je velikom silinom. Brojni ljubitelji su oduševljeni njegovim talentom i osećajem za lepo jer se smatra jednim od začetnika srpskog bluza. Prvi put u karijeri, Kolja će ulepšati večeri publici koja će ga slušati u Domu omladine, jer je u komšiluku (Kombank dvorana) dva puta rasprodao glavnu salu.

Njegov sveopšti talenat za umetnost je beskrajan. U duetu sa sjajnim Vojom Aralicom, kreira svirke koje su zapamćene i prijatne za slušanje i gledanje. Ovogodišnje leto je Kolji sigurno ostalo u lepom pamćenju, jer je bio specijalan gost (odnosno predgrupa) legendarnom hard rok sastavu Whitesnake, na Tašmajdanu. Muzički kritičari su i te kako pozitivnom ocenom vrednovali njegov prvi album ‘Mama, nemoj plakati’ iz 2001. godine, pa mu je, između ostalog, ovo bio i vetar u leđa za naredne uspehe. Tu su se potom nizali albumi: ‘Kolja’ (2009), ‘Grobovlasnici’ (2013) i ‘4 prsta’ iz 2018. godine kojim je zacementirao svoju poziciju umetničkog znalca ove vrste muzike.

”U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke. Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo. Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka.”

Hitovi poput ‘Haljinica boje lila’, Svaku noć je isti mrak i ‘Da li venem ili zrim’ su među omiljenima na domaćim playlistama, a i na opuštenim, večernjim svirkama. S tim što ćete biti u prilici da ih uživo čujete od samog Kolje početkom decembra. Za nas je on ostao jedan od najvećih i najznačajnijih umetnika, ne samo u oblasti glume i muzike, već i u propagiranju kvalitetnih i lepih stvari, aktivnosti i delanja. Briljirao je u filmovima ‘Nebeska udica’, ‘Rat uživo’, ‘Mrtav ‘ladan’, ‘Mi nismo anđeli’, ali je svakako legendarna njegova uloga u filmu ‘Lepa sela lepo gore’. Sada, u Teatru na Brdu, potpisuje sjajne, humorističke komade poput Celo telo tu me boli i ‘Šećer je sitan osim kad je kocka’.

Cena ulaznice za Koljin koncert je jedinstvena – odnosno iznosi 1.200 dinara. Za koji god dan se budete odlučili, verujemo da ćete beskrajno uživati jer se ovakav muzički praznik ne propušta!

Prepoučujemo

19

avgust

Prepoučujemo

16

septembar

Prepoučujemo

22

decembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap