Kolja i Grobovlasnici - koncert | MTS dvorana 2023 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Sreća i druge brige

Kolja i Grobovlasnici

OTKAZANO


Koncert koji vredi posetiti i uživati u njemu.


Vest da će mnogima omiljeni Nikola Pejaković Kolja održati koncert krajem godine odjeknula je velikom silinom. Brojni ljubitelji su oduševljeni njegovim talentom i osećajem za lepo jer se smatra jednim od začetnika srpskog bluza. Kolja i Grobovlasnici će ulepšati večeri publici koja će ih slušati u MTS dvorani, 20. decembra.

Njegov sveopšti talenat za umetnost je beskrajan. Uz pratnju benda Grobovlasnici, kreira svirke koje su zapamćene i prijatne za slušanje i gledanje. Muzički kritičari su i te kako pozitivnom ocenom vrednovali njegov prvi album ‘Mama, nemoj plakati’ iz 2001. godine, pa mu je, između ostalog, ovo bio i vetar u leđa za naredne uspehe. Tu su se potom nizali albumi: ‘Kolja’ (2009), ‘Grobovlasnici’ (2013) i ‘4 prsta’ iz 2018. godine kojim je zacementirao svoju poziciju umetničkog znalca ove vrste muzike.

Hitovi poput ‘Kad sam na svet ovaj pao’, ‘Može malo sutra’, ‘Mladoženja’, ‘Haljinica boje lila’, Svaku noć je isti mrak i ‘Da li venem ili zrim’ su među omiljenima na domaćim plejlistama, a i na opuštenim, večernjim svirkama. Ovom prilikom predstaviće najnoviji studijski album Sreća i druge brige. Sve navedene hitove i nove pesme ćete biti u prilici da uživo čujete od samog Kolje sredinom decembra.

Za nas je on ostao jedan od najvećih i najznačajnijih umetnika, ne samo u oblasti glume i muzike, već i u propagiranju kvalitetnih i lepih stvari, aktivnosti i delanja. Briljirao je u filmovima ‘Nebeska udica’, ‘Rat uživo’, ‘Mrtav ‘ladan’, ‘Mi nismo anđeli’, ali je svakako legendarna njegova uloga u filmu ‘Lepa sela lepo gore’. Sada, u Teatru na Brdu, potpisuje sjajne, humorističke komade poput ‘Celo telo tu me boli’ i ‘Šećer je sitan osim kad je kocka’.

Cene ulaznice za Koljin koncert su 2200, 2500 i 2900 dinara. Za koji god deo gledališta se budete odlučili, verujemo da ćete beskrajno uživati jer se ovakav muzički praznik ne propušta.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

15

april

Prepoučujemo

07

mart

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap