Knjiga: Klejov most - Markus Zusak | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Markus Zusak

Klejov most


Roman koji se posle ‘Kradljivice knjiga’ dugo čekao.


Ideja da nam knjige mogu promeniti život je prilično tačna. I dokazana u mnogim slučajevima. Posebno ako je u tim knjigama upletena mašta. Takođe, postoje autori koji su veličanstveni u svom talentu, ali retko objavljuju knjige čekajući da novom pričom zasene čitalačku javnost. To uspešno radi Markus Zusak. Obradovala nas je vest da je 10 godina nakon mnogima omiljene priče objavio novi bestseler pod nazivom Klejov most.

Lizel je bila naša hrabra heroina. Devojčica kojoj su knjige spasile život tokom Drugog svetskog rata, ali i naterale da preispita neobično prijateljstvo u takvim otežanim uslovima. Međutim, Kradljivice knjiga je ostala upamćena po tome što je narator knjige Smrt, ali sa svim svojim manama i vrlinama. 

Ovog puta, u centru dešavanja je Klej Danbar, dečak koji silom prilika napušta četvoricu svoje braće kako bi izgradio most sa ocem, čovekom koji ih je pre mnogo godina napustio. Štaviše, Zusak je jednom prilikom izjavio da je ideju za roman ‘Klejov most’ imao još u tinejdžerskim danima, ali da se nije osećao dovoljno spremnim da je prikaže javnosti. Svaki član ove porodice krije svoju tajnu i svaka tajna je opasna ukoliko se otkrije. Zusakov specifičan stil pisanja će vas istog trenutka omađijati i povući u još jedan čaroban svet koji je kreirao.

 

,,Jedina stvar gora od dečaka koji te mrzi: Dečak koji te voli.” Markus Zusak

 

Poručili bismo vam da ne budete previše nestrpljivi i požurite po svoju dozu čitalačkog gušta. primerak knjige ‘Klejov most’ možete nabaviti u svim Laguna i Delfi knjižarama (kao i u drugim knjižarama), po ceni od 1199 dinara. Istovremeno možete iskoristiti i članski popust i dodatno uživati u kupovini. Sa druge strane, ukoliko preferirate nabavku iz fotelje isto tako vam je dostupan zvaničan sajt izdavača sa identičnim pogodnostima.

Lepota čitanja se upravo krije u delima koja su neobična zahvaljujući talentu pisaca i njihovim umećem da svako putovanje učine nezaboravnim. Markus Zusak već godinama unazad to dokazuje.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap