Film: Karta za raj | Ticket to Paradise (2022) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Ticket to Paradise

Karta za raj

Režija: Ol Parker


Komedija sa omiljenim protagonistima koja nam je dugo trebala!


Komedije su nešto na šta uvek možemo računati kada nam je teško ili pak kada nas strefe oni lepi i srećni momenti. Komedije su tu da nas podsete da je humor jedina stvar koja će uvek biti aktuelna bez obzira na prostor i vreme. Američkim ostvarenjem Karta za raj (Ticket to Paradise) vraćamo se nepresušnoj tematici, ali ovog puta sa omiljenim licima.

Naime, Džulija Roberts i Džordž Kluni, višestruki dobitnici Oskara i stari prijatelji su se ovoga puta našli zajedno ispred kamera na egzotičnim destinacijama kako bi dočarali odnose koji su danas teški za objašnjavanje, pa i prikazivanje. Tokom gledanja ovog filma uživaćete u kadrovima koji su privlačni na oko, a njima pridodajte sjajne likove, zanimljivu priču i smešne dijaloge.

Film ‘Karta za raj’ započinje scenom u avionu u kojem se slučajno ili ne sreću bivši partneri sa jednom misijom – da prisustvuju venčanju ćerke i čoveka o kojem ništa ne znaju, ali sa namerom da spreče taj brak. Prepun humorističkih scena, kreiran je sa ciljem da publici olakša ili ulepša slobodno vreme, a upotpunjen je pop muzikom i razgovorima u kojima se nekada dva bliska lika preispituju o svojim izborima i sledećim koracima. 

Kritičari su ranije ove godine pisali o tome da bi ovaj film mogao ujedno da označava i povratak popularnosti romantičnih komedija, žanra koji je godinama unazad zanemaren i klasifikovan kao nebitan. Međutim, naslovima Izgubljeni grad sa Sandrom Bulok i Čeningom Tejtumom u glavnim ulogama, kao i ‘Šta se dešava posle’ sa Megan Rajan ovaj trend polako izbija na prvo mesto u sedmoj umetnosti. 

Iako su bili nezaobilazni tandem u blokbasterima Ocean’s Eleven i ‘Money Monster’, Džulija i Džordž su opet svoju energiju preneli i kroz ovo ostvarenje sa srećnim krajem i važnom porukom. Pored njih, ispred kamere su se našli Lukas Bravo, Kejtlin Dever, Maksim Butier i mnogi drugi.

Na bioskopskim platnima, avantura ‘Karta za raj’ će se prikazivati od 29. septembra i već se uveliko najavljuje, i to sa razlogom.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap