Južni vetar 2: Ubrzanje | Film | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Južni vetar: Ubrzanje

Južni vetar 2: Ubrzanje

Režija: Miloš Avramović


Marašove avanture uskoro na bioskopskim platnima!


Poslednjih godina, malo koji film je izazvao toliko pažnje među domaćom publikom. Film Južni vetar, ove jeseni dobija svoje drugo izdanje.

Mnogo zanimljivih činjenica se vezuje za prvi deo, a između ostalog da je ovo jedan od najskupljih srpskih filmova ikada . Iako se čini da je ostvarenje stereotipno i bez posebno smislene konotacije, ‘Južni vetar’ se pokazao kao dovoljno kvalitetan i zanimljiv za sve generacije. Podstaknuti surovim 90-im godinama, scenaristi filma Petar Mihajlović i režiser Miloš Avramović su kreirali ostvarenje koje na inteligentan način prikazuje žestoke momke, sa dobrim namerama. 

Posle prvog dela koji je izazvao veliku pažnju ne samo u Srbiji, već i na Balkanu, društvo tokom prethodne godine pravile su nam i najsvežije epizode posle Maraševog izlaska iz zatvora i njegovim suočavanjem sa stvarnim svetom. Sve se promenilo, čak su se i pravila igre promenila, ali je Petar u dubini duše ostao isti. Možda malo suroviji zbog sredine u kojoj je živeo punih pet godina. Ovog puta, na velika zvona najavljen je i drugi deo koji nosi naziv Južni vetar 2: Ubrzanje.

Petar Maraš je uveliko potvrđeni šef srpskog podzemlja. Surov je u svojim namerama i ne trpi nepravdu. Novina je ta da se iz daleke Amerike vraća Petrov brat Luka sa željom da se pridruži neobičnoj ekipi. Međutim, Istočna Srbija krije tajne u koju bivaju uvučeni svi akteri, a u ovom slučaju su najviše pogođeni Petrovi najmiliji. Pored već sada proslavljenog talenta Miloša Bikovića, i u ovom budućem blokbasteru mu se pridružuju i Aleksandar Berček, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Zahari Baharov, Luka Grbić i mnogima omiljeni Baća kojeg glumi Miodrag Radonjić.

Početak novembra je rezervisan za beogradsku premijeru i premijeru u ostalim srpskim gradovima. Kako protagonisti najavljuju, akcija u kombinaciji sa savršenim dijalozima, situacijama, novim likovima i muzikom će u ovom nastavku biti antologijski. 

‘Južni vetar 2: Ubrzanje’ je akcija koju ne smete propustiti. Da li ste spremni?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap