Jorgovani (2024) | Domaći film | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Košutnjak Film

Jorgovani

Režija: Siniša Cvetić


Mnogima omiljeni glumački par ovoga puta na filmskom platnu.


Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić obeleželi su period ekranizovanja romana Mir Jam. Bili su ljubavni par u više puta repriziranim romansiranim dramama Ranjeni orao i Nepobedivo srce, a sada ćemo ih gledati u drugačijem žanru.

U filmu Jorgovani tumačiće uspešne glumce koji su i bračni supružnici. U pitanju je satira o filmskoj i televizijskoj industriji, ali znamo da satire nisu uvek samo smešne.

Katarina i Igor su zvezde televizijske serije „Kad zamirišu jorgovani“ koja je osvojila nagradu za najbolju seriju godine. Pošto su i zvezde ljudi, a ljudi su svakojaki na proslavi će izaći na videlo mnogi kako njihovi problemi, tako i problemi koji muče domaću kinematografiju. Ovo ostvarenje će nam pomoći da otkrijemo da li je moguće iza filmskih kamera održati prikazanu ljubav. Takođe, videćemo šta sve može da sakrije glamur popularnosti.

Reditelj romantične komedije ‘Jorgovani’ je Siniša Cvetić, dok scenario potpisuje David Jakovljević koji se i sam pojavljuje u filmu. Pored pomenutog vodećeg dvojca, između ostalih, uloge tumače Nebojša Dugalić, Milutin Mima Karadžić, Gordan Kičić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Jana Bjelica i Nenad Okanović.

Svečana premijera filma održaće se u okviru takmičarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala – FEST. Od 29. februara biće na redovnom repertoaru u svim domaćim bioskopima. Proverite kako su se Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić zajendo snašli u novom žanru i da li im „leže“ komične scene.

Nadamo se da će ‘Jorgovani’ postati domaći film koji je opravdao vaša očekivanja.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

  Prijavi se na newsletter

  3 komentara o “Jorgovani

  1. Pitak i pomalo mlak film, Sloboda fantasticna, Bosiljcic na momente zablista ali nije ostavio neki utisak.

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap